Martin Milec – 4: V Maribor se je vrnil, da bi igral v ligi prvakov, a sinoči je deloval kot preplašen pionirček, ko je videl, da bo po njegovi strani napadal svetovni zvezdnik Coutinho, ki ga je vrtel kot na vrtiljaku.

Aleksander Rajčević – 4: Izgubljal dvoboje in naivno izpadal iz igre, zato so ga tekmeci preskakali, pretekli in mu dodali še kakšno modrico.

Marko Šuler – 4: Ker je bil mesec dni brez tekmovalnega ritma, je kot začetnik padal iz napake v napako. Slabo bral igro, se napačno postavljal in bil vselej za korak prepočasen.

Mitja Viler – 4: Ali je bil sploh na tekmi, so se spraševali gledalci. Z njegovo slabo podajo Šulerju se je začel potop Maribora v 4. minuti. V navezi z Boharjem je tekmecu omogočil, da je imel avtocesto za napade po desni strani. Salah bo s preigravanji in prodori zanj še nekaj dni nočna mora.

Marwan Kabha – 4,5: Šibki člen. Ko je že kazalo, da si edini izmed vezistov upa igrati, je začel razprodajo žog, ki jih je tekmecu podarjal v noge.

Blaž Vrhovec – 4: Preplašen. Liga prvakov je za Ljubljančana z Vrhovcev na Viču prehud zalogaj. Takšna je mariborska realnost in limit, saj klub nima boljšega defenzivnega vezista.

Martin Kramarič – 5: Milanič je načrtoval, da bo mladenič, ki ima potezo več, presenečenje za tekmeca, a se je povsem uštel. Glede na moč Liverpoola bi bil boljša rešitev defenzivni vezist Pihler.

Dino Hotić – 5: Nastopil.

Valon Ahmedi – 5: Brez tekmovalnega ritma je veliko tekel za žogo in malo z žogo.

Aleks Pihler – 5: Bolje bi bilo, če bi začel tekmo.

Damjan Bohar – 4: Če ga ne bi bilo v zapisniku, ga sploh ne bi opazili, da je bil v Ljudskem vrtu.

Marcos Tavares – 5,5: Edini, ki si je upal igrati, saj je zadržal žogo in dvignil glavo, medtem ko so soigralci žogo v strahu pred napako in odgovornostjo hitro nabili čim dlje od sebe.

Trener Darko Milanič – 5: Na največji tekmi v trenerski karieri je trpel. Do zadnjega detajla načrtovana obrambna taktika – po potrebi tudi z avtobusom v kazenskem prostoru – se je sesula v 4. minuti. Maribor je bil nebogljen, preplašen, nedorasel, statičen, premalo agresiven, zato je bil potolčen in razbit. Zmota s sistemom 4-2-3-1.