Košarkarskega prvenstva je na žalost konec. Bilo je dobro prvenstvo za stave, so se pa v njegovi senci, sploh če nimaš cel dan časa študirati samo stav, v nogometnih ligah zgodili presežki. Kot na primer remi Reala z Levantejem, zmaga Nice proti Monacu ali Hoffenheima proti Bayernu, kar bržčas pomeni, da je v kolu, ki sledi, pričakovati stabilnejše izide. V slovenskem prvenstvu maksimalno zanimanje budi kvota 2,15 na Maribor v gosteh proti Gorici. Ta je resda vse bolj stabilna, vendar Štajerci na Primorsko prihajajo po tekmi s Spartakom iz Moskve v ligi prvakov, ki jih je dvignila na maksimalne obrate.

Spodoben smisel premore tudi 1,85 vredna stava na Olimpijo proti Domžalam, prav tako pa 1,65 na to, da bo padlo več kot 2,5 gola. A toliko je vredna tudi zmaga Aluminija nad Ankaranom, ki je nemara še bolj gotova. Še dve tekmi za 1,60 bi omenil. Poletni CSKA proti Rostovu v ruski ligi in Vojvodina proti Napredku v Srbiji, čeravno smo se na Vojvodini letos že lahko opekli proti Spartaku, ko so doma izgubili norih 0:5 in si s tem nakopali stigmo »operativno zanimivih«. V podobnem rangu 1,58 je tudi dvojni znak na Osijek, ki v hrvaškem prvenstvu gostuje pri srčnem Slavenu Belupu v Koprivnici. Osiječani so v začetku sezone doživeli vse. Zmagoslavja in zaušnice, vendar pa kažejo karakternost, medtem ko se derbi med Hajdukom in Rijeko zdi tekma, v kateri bi se dalo loviti ničlo, ki pa je vredna nizkih 3,00.

Še kanček Anglije za konec. Chelsea – Arsenal je na sporedu. Tekma, ki jo je itak težko prezreti. A tokrat še posebej. Kar 4,10 ponuja stavnica na zmago Arsenala, medtem ko je dvoznak na njih vreden 1,95. Arsenal ima moč, da ljudi vedno znova meče na isto finto. Da verjameš v njihov preblisk, potem se pa opečeš. Tudi tokrat je tako, vendar se bo novemu poskusu sila težko izogniti.