Običajno gre tako, da si, ko se na Tinderju dva »povšečkata«, izmenjata nekaj sporočil in se, če sta si vsaj malce zanimiva, srečata na kavi, pivu ali čem bolj »žmohtnem«. Pri Joshu in Michelle so se zadeve odvijale malce bolj počasi. Tri leta, pravzaprav. Za odgovor na posamezna sporočila sta si vzela po več mesecev časa, a očitno zanimanja nista izgubila.

Josh je pred tednom dni njuno nenavadno zgodbo objavil na twitterju, uporabnike spleta pa sta s svojimi sporočili, polnimi humorja, popolnoma navdušila.

Nasmejala in navdušila pa nista samo njih – v podjetju Tinder so jima celo ponudili izbiro lokacije za njun prvi zmenek. »Čas je, da se srečata. Imata 24 ur časa, da izbereta mesto, v katerem se bosta dobila,« so jima sporočili. Izbrala sta Maui na Havajih, kamor ju bo Tinder tudi poslal. »Aloha! Pošiljamo vaju na Maui, a nimata dveh let časa za pakiranje,« so se pošalili v odzivu.

Zaenkrat ni znano, kdaj se bosta Josh in Michelle odpravila na enega najbolj zakasnelih prvih zmenkov, sodeč po njunih sporočilih pa se bosta imela do takrat (najverjetneje pa tudi tam) odlično.