Kot poroča Delo, je 36-letnik po Ivanu Gajiću, Povilasu Babarskasu, Arthurju Patrianovi, Mihi Zarabcu (Kiel) in Blažu Jancu naslednji v vrsti rokometašev, ki v prihodnji sezoni ne bodo nastopali v dresu Celja. Klub in igralec po dolgotrajnih pogajanjih nista našla skupnega jezika, tako da bo Žvižej, ki je bil član Celja zadnjih sedem sezon, primoran poiskati novega delodajalca. Kje bo nadaljeval kariero, zaenkrat še ni znano.

Je pa zato novega delodajalca našel nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Kasim Kamenica, ki bo po prevzel vodenje večkratnih državnih prvakov iz Zagreba. Kamenica bi moral prvotno na klop sesti šele po koncu sezone, a so se v klubu odločili, da bo izkušeni trener ekipo vodil v zadnjih petih krogih hrvaškega prvenstva.

»Čeprav se zavedamo, da v tako velikem klubu, kot je Prvo plinarsko društvo Zagreb ni dostojno še tretjič v sezoni menjati trenerja, bo v preostalih petih krogih premijer lige ekipo vodil Kasim Kamenica,« so v izjavi za javnost zapisali v zagrebškem prvoligašu, za katerega igrajo tudi slovenski reprezentanti Matevž Skok, Darko Cingesar in David Miklavčič.

V ligi za prvaka imajo Zagrebčani na polovici tekmovanja maksimalno število točk, z dvema manj pa jim sledi Nexe.