Preko Wi-Fi povezan iRobot Roomba čisti od kjer koli

Z aplikacijo iRobot HOME sta v brezžično omrežje povezana robotska sesalnika Roomba 890 in 690 vedno pripravljena na prejem ukaza za čiščenje prostorov. Ukaz jima lahko uporabnik pošlje kadar koli in od koder koli. Vsakemu lahko nastavimo tudi tedenski urnik čiščenja kar preko enostavnega vmesnika aplikacije, ki je na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android ali iOS. Aplikacija iRobot HOME uporabniku prikazuje tudi stanje in napredek čiščenja, mu postreže s praktičnimi nasveti in omogoči neposreden dostop do tehnične podpore.

Za uporabnike, ki bijejo bitko z živalskimi dlakami

Uporabnikom, ki stalno bijejo bitko z dlakami svojih domačih ljubljenčkov, brezžično povezan robotski sesalnik Roomba prinaša učinkovito rešitev v obliki dveh nasprotno vrtečih se krtač. Te so izdelane iz trpežne gume, ki s tal pobira umazanijo in dlake, poseben sistem odstranjevanja smeti pa preprečuje, da bi se umazanija, lasje in dlake zataknili v sesalniku. Številni senzorji in nizka višina Roombi 890 omogočajo, da sesa tudi pod pohištvom in v bližini ovir. Motor sesalnika se pohvali s kar petkrat višjo zmogljivostjo sesanja v primerjavi s prejšnjo generacijo sesalnikov Roomba, patentiran trinivojski sistem čiščenja AeroForce pa s kombinacijo tresenja, vlečenja in sesanja umazanijo iz tal učinkovito premakne v svoj smetnjak. Po končanem sesanju se Roomba 890 samodejno vrne na svoje polnilno mesto.

Dostopni luksuz avtomatiziranega čiščenja

Sesalnik Roomba 690 Wi-Fi je naslednik modela Roomba 650, uporabnikom pa omogoča luksuz avtomatiziranega čiščenja po dostopnejši ceni. Učinkovito se loti dela, zna se spretno izogibati oviram in čistiti tudi predele pod pohištvom. Prav tako kot robotski sesalniki iz družin Roomba serije 800 in 900 je tudi sesalnik Roomba 690 opremljen s patentiranim sistemom trinivojskega čiščenja, ki učinkovito čisti preproge, talne obloge in druge talne površine. Ker je visok le 9,2 centimetra, lahko čisti tudi predele pod pohištvom, zato se mu umazanija ne more skriti. Roomba 690 (modeli 691, 695 in 696) bo v Sloveniji na prodaj od konca maja, Roomba 890 (modeli 891, 895 in 896) pa jeseni.