Ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta bo očitno največja limonada prihodnjega leta.

Če je Angelina mislila, da bo vse potekalo gladko, se je precej zmotila. Je že res, da sta se nekdanja zakonca hitro dogovorila, katere nepremičnine bosta prodala. Na hitro sta tako prodala hišo v New Orleansu, in to za pičlih pet milijonov dolarjev. Prav tako sta že dala oceniti francosko posest Château Miraval, ki bo vsak trenutek prišla na nepremičninski trg. Za letošnjo letino vina s posesti so že natisnili nalepke z napisom Jolie-Pitt, a vina naj ne bi etiketirali, dokler ne bo znano, kdo bo lastnik posesti.

Žalostno pa je, da bodo tudi v tej ločitvi otroci v središču bitke. Predstavniki Angeline Jolie so denimo ta teden sporočili, da sta nekdanja zakonca dosegla sporazum o skrbništvu, po katerem naj bi imela polno skrbništvo za vseh šest otrok Angelina Jolie, z očetom pa bi otroci lahko imeli terapevtske stike. Tako naj bi se odločili družinski terapevti, ker naj bi bilo to najboljše za otroke. Toda odvetniki Brada Pitta so v izjavi zapisali, da ni bil podpisan noben stalen sporazum, da je to le podaljšanje začasnega sporazuma in da njihova stranka zahteva skupno skrbništvo. Igralec je tudi čakal skoraj mesec dni, da je po objavi novice o ločitvi lahko spet videl otroke, ki sicer redno obiskujejo terapevta. Toda najstarejši sin Maddox, s katerim se je Pitt sporekel na letalu, kar naj bi bil povod za ločitev, se ni hotel srečati z očetom in mu je celo zabrusil, da sploh ni njegov oče. Kar je res, Angelina Jolie je kamboškega fantka posvojila dve leti pred začetkom razmerja s Pittom, ta pa ga je uradno posvojil leta 2006.

Na drugi strani želita Pax in Shiloh živeti z očetom, a ker sta mlajša od 14 let, sodišče ni zavezano, da bi ugodilo njuni želji. Angelina Jolie po navedbah tabloidov želi, da bi imeli otroci z očetom normalen odnos, a le, ko bo ta razrešil svoje težave z alkoholom in jezo.