Na svojih spletnih računih se Tiffany, edini otrok Donalda Trumpa in Marle Maples, opisuje kot »manekenka in pevka«, čeprav ni znano, kakšna naj bi bila do sedaj njena pevska kariera, saj razen ene pesmi, ki jo je posnela pred petimi leti, od nje ni bilo veliko glasu. Je pa brez dvoma internetna zvezdnica, čeprav ima ta hip precej manj sledilcev kot njena bolj znana polsestra Ivanka in polbrata Donald Jr. in Eric. Res pa je, da je ona odrasla v Kaliforniji, medtem ko so drugi Trumpovi otroci živeli v New Yorku. Vedno je močno cenila mamo, za katero trdi, da jo je vzgojila kot samohranilka, o očetu pa v resnici ne more povedati veliko, saj je z njim preživela le malo časa. Ob začetku predsedniške kampanje je dejala, da »ni tipičen očetovski lik, ki bi me peljal na morje, je pa oseba, ki te zna motivirati«.

Tiffany je ravno diplomirala na isti univerzi kot njen oče, kot praktikantka pa je delala pri Voguu, saj jo zelo zanima moda.

Italijanski prestolonaslednik prodaja špagete

Emanuel Filiberto Savojski, pravnuk zadnjega italijanskega kralja Umberta II., je nesojeni italijanski kralj, ki pa je še vedno ugleden član italijanske aristokracije. Toda kljub temu je podjeten in se te dni po Los Angelesu prevaža v kamiončku in prodaja testenine. Odprl je namreč catering podjetje Beneški princ, v okviru katerega po dostopnih cenah ponuja italijansko hrano. Porcija testenin iz njegovega kamiončka stane 15 dolarjev, 44-letni princ pa občasno kuha tudi sam. Zanimivo je, da v svojem kamiončku ne streže pice. Prehrambni kamiončki so v Los Angelesu izredno priljubljeni, trenutno jih po ulicah kroži več kot 4000. Princ se je za testenine odločil, da bi konkuriral mehiškim takosom in hot dogom.

Seveda princ testenin ne prodaja na mestnih ulicah, temveč le na izbranih dogodkih in festivalih. Prisega na kakovostna zdrava živila in kakovostno hrano.

Filiberto Savojski je poleg raznašalca testenin tudi pisec in producent. Rojen je v Švici, saj so se Savojci v Italijo lahko vrnili šele leta 2002. V mladosti ga je malce zaneslo z drogami, veljal je za evropejskega plajboja. Na seznamu njegovih ljubic je tudi manekenka Kate Moss. Zdaj je zgleden družinski mož, oče dveh otrok, princes Vittorije in Luise. V Italiji je postal velika televizijska zvezda, ko je leta 2009 zmagal na tekmovanju Ples z zvezdami.

Po začetni promociji hrane iz kamiona se je princ odpravil na družinske počitnice na Korziko v upanju, da bo do konca leta kamione s testeninami preselil tudi v druga mesta.

Pippa se ne bo poročila s Harryjem

Ugibanj o tem, ali se je sestra vojvodinje Kate zapletla s princem Harryjem, je konec. Pippa Middleton je objavila, da je uradno zaročena s podjetnikom Jamesom Matthewsom. Po navedbah britanskih tabloidov je Pippa v devetih nebesih, njen 40-letni zaročenec pa je tudi pripravljen, da se ustali. Med njima naj bi obstajala neznosna privlačnost. Zdaj so se seveda pojavila ugibanja, ali bo njena poroka tako razkošna kot kraljevska. Da bi se izognila temu, Pippa poroko načrtuje pozimi, a šele v letu 2017. Tedaj bo najbolj slavna družica postala nevesta. Do takrat se bo na njeni roki svetil velik zaročni prstan, ki naj bi stal okoli 175.000 evrov. Njen prstan sicer ni tako razvpit kot sestrin zaročni prstan, a ni nič manjši, ocenjujejo pa, da je morebiti celo dražji.

Pippa sicer ni ujela princa, a se bo tudi ona s poroko iz srednjega razreda zavihtela med aristokracijo. Čeprav zaročenčeva družina izhaja iz srednjega razreda, ima njen bodoči tast David Matthews plemiški naziv in velikansko posest v okolici jezera Loch Ness. Naziv in posest bo podedoval njen James, v tem primeru pa bo Pippa lady. James Matthews je finančni posrednik in nekdanji dirkač. S Pippo sta bila nekaj časa par leta 2012, se razšla, a ostala prijatelja, saj sta skupaj pohajala po nočnih klubih in evropskih smučiščih, nato pa okoli novega leta 2016 ponovno postala par. Njune prve uradne skupne počitnice so bile spomladi na otoku St. Barth, v hotelu njegovih staršev. Kate Middleton je nad sestrino zaroko absolutno navdušena.

Macaulay Culkin prodaja glasbene spominke

Hollywood ni prizanesljiv do otroških zvezdnikov. Macaulay Culkin je njegova zadnja žrtev. Zvezdnik serije filmov Sam doma, ki ji je dodal še film Moja punca, je sedaj 35-letnik, ki se je letos uradno igralsko upokojil. Načrtno se izogiba očem javnosti, saj trdi, da so mu paparaci in tabloidi uničili življenje. Včasih je moral na sprehod ob dveh, treh zjutraj, da se je izognil paparacem, namenoma pa je tudi živel med New Yorkom in Parizom, saj je imel v Franciji več miru pred mediji.

Sedaj je roadie, se pravi odrski delavec na turneji z glasbeniki. »Moj dom je, kjer so moji čevlji,« je dejal za Guardian. Uživa v tem, da počne, kar mu pač naložijo, edino, kar mu ni všeč, je prodaja glasbenih spominkov. Poleg tega ima svojo glasbeno skupino, ki na bizaren način časti glasbo kultnega Velvet Undergrounda. Zatrdil je tudi, da nikoli ni bil odvisen od drog in da ne obžaluje ničesar v svojem življenju, niti tega, da je začel igrati, ko je bil star štiri leta. Prepričan je, da je zaradi tega danes osebnost, kakršna je, in sam s sabo je popolnoma zadovoljen. Še posebno mu je všeč, da je finančno preskrbljen in se lahko v svojih tridesetih letih vede kot najstnik.

O tem, kako je bilo biti dekle Macaulayja Culkina, je spregovorila Mila Kunis. Par sta bila, ko sta bila stara osemnajst let, njuna zveza pa je trajala devet let. Kunisova je dejala, da nikoli nista mogla skupaj po ulici, ker so Culkina vedno oblegali oboževalci. Zatrdila je, da ima sedaj kot žena Ashtona Kutcherja precej več miru pred paparaci, kot ga je imela kot dekle Macaulayja Culkina.