Čeprav je slovenski košarkar za zmagovalce prispeval 16 točk, pet skokov in štiri podaje, pa se tekma zanj ni začela najbolje. Dobro minuto po pričetku druge četrtine je Dragić s strani branilca Detroita Spencerja Dinwiddla namreč prejel udarec v obraz, ki je bil tako močan, da je ostal brez sprednjega zoba. A 29-letnika, ki slovi po svoji borbenosti, to ni prav posebej zmotilo, saj je zob izpljunil v roko, ga odvrgel pred klop svojega moštva in nemoteno nadaljeval tekmo.

Podobna nesreča se je Dragiću pripetila že drugič v sezoni. Lanskega decembra ga je s komolcem v obraz zadel košarkar Atlante Al Horford in mu odkrušil del zoba. »To je že drugič v tej sezoni, da se je to zgodilo, sodnik pa ni piskal prekrška,« se je po tekmi jezil Dragić in dodal, da je bil zob, ki ga je izgubil, na srečo le umeten.

Dragića z Miamijem že danes čaka nova tekma. V gosteh se bo s soigralci pomeril proti Bostonu, z morebitno zmago pa bi si že zagotovili naslov v skupini in tretje mesto med nosilci vzhodne konference v končnici.