Televizijsko gledalstvo je pred novo težko pričakovano šesto sezono Igre prestolov že imelo možnost okusiti, kaj si lahko obetamo. HBO je namreč pred časom objavil poster z Jonom Snowom, ki je eden glavnih akterjev serije, vendar vse kaže, da je v zadnji epizodi prejšnje sezone umrl. Poster je še dodatno sprožil val ugibanj o njegovi smrti, utegne se zgoditi, da se bo v seriji najverjetneje prikazal zgolj kot duh ali prikazen iz spomina.

Sledilo je nekaj videodražljivcev (tako imenovanih teaserjev), vendar so se večini sline pocedile šele z napovednikom. Pazljivo, sledi nekaj morebitnih kvarnikov (spoilerjev).

Napovednik se začne pri Zidu, kjer Jon leži v mlaki krvi. V naslednjem prizoru postane jasno, da bo nekdanja kraljica Cersei zahtevala maščevanje za ponižanje in sramoto, ki jo je doletela v prejšnji sezoni. Končno ugledamo tudi mladega Brana Starka, ki se sreča z Nočnim kraljem, izvemo pa tudi, da je Sansa Stark uspešno preživela skok z obzidja v zadnjem delu.

Napovednik, ki traja le 90 sekund, je prežet z namigi. Ni malo spletnih fanatikov, ki so vsak posamezni kader analizirali do potankosti. Najbolj zagreti so opazili celo podobo mladega Neda Starka. Nekatere stvari pa ostajajo enake – recimo incestno razmerje med Lannisterjevimi, kar prikazuje prizor deset sekund čez minuto.