Toda pevka zna tudi nasmejati. Z Ellen sta priredili skrito kamero, v kateri je šla Adele v prodajalo naravnih sokov, Ellen pa ji je šepetala, kaj mora govoriti. Pred njenim prihodom v trgovino je njena asistentka zaposlenim zabičala, da se morajo do zvezdnice vesti popolnoma normalno. A Adele je v trgovini iz torbice vzela škarje, postrigla travo in jo pojedla ter zahtevala, da zato, ker je slavna, ne plača računa. Nazadnje so se vsi nasmejali. Tako kot se je Ellen, ko ji je Adele posnela odgovor na telefonski tajnici s prirejeno uspešnice Hello: »Hello, jaz sem. Sprašujem se, ali boš po vseh teh letih po pisku pustil sporočilo...«

Nazadnje pa je britanska superzvezdnica spregovorila še o svojem triletnem sinu Angelu, ki ga sicer pred javnostjo precej zagrizeno skriva. Peljala ga je v zabaviščni park Disneyland in se pri tem zelo raznežila, kajti njen ded ji je vedno obljubljal, da jo bo odpeljal tja, a je umrl že, ko ji je bilo deset let. Zato je bil obisk Disneylanda s hčerko zanjo zelo čustven.

Idris Elba, potencialni James Bond, je velik ženskar

Zdaj ko je jasno, da Daniel Craig ne bo več James Bond, se je med potencialnimi tajnimi agenti ponovno pojavilo ime igralca Idrisa Elbe. Ta bi bil prvi temnopolti James Bond. Pred tem se Elba preizkuša v akcijskem filmu Dan Bastilje. Ob njem igra zvezda Igre prestolov Richard Madden, junaka pa si prizadevata, da bi preprečila teroristični napad v Parizu. V napovedniku filma Elba kot agent Cie najprej hladnokrvno strelja in šele nato sprašuje, tako da je britanski igralec v filmu pravzaprav ameriška verzija Jamesa Bonda. Govorice o Idrisu Elbi kot Jamesu Bondu so se začele leta 2014, ko so v objavljeni elektronski pošti studia Sony razkrili, da so se kot o kandidatu pogovarjali tudi o njem. Za to idejo se je posebno navdušila Amy Pascal, predsednica Sony Pictures Entertainment. Nad njim kot Bondom bi bilo navdušenih kar veliko žensk, čeprav velja za velikega ženskarja.

Pred kratkim se je 43-letni igralec razšel z 28-letno Naiyano Garth, s katero ima dveletnega sina Winstona. Ravno ko je bil rojen sin, je Naiyano prevaral s pevko K Michelle. Podobno je storil tudi pred petnajstimi leti, ko je bil poročen s Hanne Norgaard in se je ločil, ko je bilo hčerki Isan le nekaj mesecev. V tretji zakon je skočil leta 2006 v Vegasu in se po 24 urah ločil. Imel naj bi še enega otroka, saj je leta 2010 veselo sporočil, da ima sina, a se je izkazalo, da otrok ni njegov. Britanski mediji trdijo, da je nova Idrisova izbranka manekenka Naomi Campbell, a sta oba zatrdila, da sta le prijatelja.

81-letna Sophia Loren še vedno snema

Legendarna italijanska igralka Sophia Loren, ki je Josipu Brozu - Titu na Brionih kuhala špagete, je vse presenetila, ko je nastopila v kratkem predstavitvenem filmu novega parfuma znamke Dolce&Gabbana. Predvsem s tem, da pri 81 letih deluje prav tako usodna ženska, kot je bila v mladosti. Čeprav so mnogi mediji zapisali, da je njena lepota nenaravna in da je za mladostni videz pri teh letih zaslužna plastična kirurgija, je dejstvo, da Sophia Loren tudi danes deluje kot ikona italijanskih filmov iz petdesetih.

V filmčku, ki ga je režiral Giuseppe Tornatore, glasbo pa je napisal Ennio Morricone, je Sophia Loren mati petih sinov, ki obnavljajo družinsko sicilijansko vilo Valguarnera, ob tem pa dvorijo dekletu Rose. Rose Excelsa je tudi ime parfuma. Sophia Loren je že septembra lani sodelovala z Dolce&Gabbana, ki sta predstavila šminko Sophia Loren No.1 v barvi zrelih češenj.

Sophia Loren ne igra več ne v gledališču ne v filmih, a še vedno nastopa. Nazadnje je imela mini turnejo večerov, v katerih je pripovedovala o svojem življenju. Ostala pa je zvesta temu, da se po smrti moža ne bo več poročila, ker bi bilo, kot je dejala, »nemogoče ljubiti koga drugega«.

Z legendarnim italijanskim filmarjem Carlom Pontijem sta bila poročena 50 let, do njegove smrti leta 2007. Spoznala sta se, ko je bilo Lorenovi 14 let in je sodelovala na lepotnem tekmovanju. Poročila sta se sedem let pozneje, Ponti pa ji je obljubil najlepšo hišo na svetu. Živela sta v razkošni vili z velikim bazenom, ob kateri hiše sedanjih zvezdnikov delujejo kot koče.

Kdo je Paul McCartney, drugi del

The Beatles so ena najslavnejših glasbenih skupin vseh časov. Kako slavnih? Siru Paulu McCartneyju se je po podelitvi grammyjev zgodilo, da ga niso pustili na zabavo, ki jo je prirejal 26-letni raper Tyga. Dobitnik 18 grammyjev – McCartney, ne Tyga – je na vratih začudeno spraševal, kako pomemben bi moral biti, da bi lahko prišel na zabavo v hollywoodskem klubu Arcyle. Varnostniki 73-letne glasbene legende preprosto niso spustili v notranjost. McCartney se je pošalil, da očitno potrebuje še en glasbeni hit, in je odšel.

Organizator zabave Tyga je pozneje dejal, da ni vedel, da je na vratih slavni beatle, ker je na odru nastopal. Paulu McCartneyju se je opravičil in mu poslal osebno vabilo na svoj koncert prihodnji teden. Njegov prijatelj raper Bow Wow pa je na twitterju komentiral, da ga morebiti v klub niso spustili zato, ker so oni pač »nove generacije, ki se, kadar gredo ven, res dogajajo«. Dogajal se je tudi McCartney, ki je po dogodku pred klubom odšel v restavracijo ter preživel večer v družbi žene Nancy Shevell in igralca Woodyja Harrelsona.

Paulu McCartneyju se je nekaj podobnega zgodilo že lani. Potem ko je sodeloval z raperjem Kanyejem Westom in z njim napisal pesem za njegovo hčerko, je na spletu nekdo zapisal: »Kdo je Paul McCartney? Po Kanyejevi zaslugi bo zaslovel.« Nekdo drug pa je dodal: »Kanye ima zelo dober posluh za talente. Ta Paul McCartney bo še zelo uspešen.« Nekateri so menili, da so bili ti komentarji sarkastični, a večina je prepričana, da so posledica popolne nevednosti mlajših generacij.