Daljša obstojnost in intenzivnejši okus

Novi vgradni predal je vsestransko uporaben za klasično vakuumiranje živil (sir, začimbe, zelišča, klobase) ter pripravo porcij, ostankov in zalog za daljšo obstojnost in intenzivnejši okus. Lahko pa pripravimo tudi živila za kuhanje sous-vide v parni pečici pri nizkih temperaturah in z daljšim časom priprave, ki omogoči intenzivno doživetje okusov. Vakuumirna površina je velika, možno je uporabiti tri stopnje vakuumiranja glede na živilo. Trajanje varjenja je odvisno od debeline vrečke, zato ga je moč ustrezno prilagoditi. Upravljanje je enostavno, na dotik, za preprosto odpiranje pa poskrbi mehanizem Push2open.

Izjemno energijsko varčno sušenje perila

Miele predstavlja tudi nove sušilne stroje s toplotno črpalko. Energijsko učinkovitost A+++ dosežejo s pomočjo visoko-učinkovitega kompresorja, izmenjevalnika toplote, ki ne potrebuje vzdrževanja, ter motorja ProfiEco. Sušilni stroji so opremljeni s tehnologijo EcoDry, ki zagotavlja trajno nizko porabo energije in kratek čas sušenja. S sistemom FragranceDos je svežina zagotovljena, perilo pa ostaja puhasto in prijetno dišeče. Za popolne rezultate sušenja skrbi senzor PerfectDry, ki meri preostanek vlage v perilu na osnovi mineralov v vodi in temu ustrezno prilagodi program.

Izjemne odlike predala za vakuumiranje in sušilnih strojev si lahko ogledate v centru Miele Experience na Brnčičevi v Ljubljani, ki je čez teden zdaj odprt do 19. ure, ali obiščete svojega izbranega trgovca z Mielejevimi aparati. Na voljo že od februarja.

www.miele.si