Vsi pralni stroji Miele so generalno varčni in okolju prijazni, zato brez težav dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti A+++. Z novimi pralnimi stroji Miele lahko varčujete z električno energijo in vodo kot še nikoli doslej. Kapaciteta polnjenja bobna je do 9 kilogramov. Število vrtljajev centrifuge med ožemanjem pa sega tja do 1600 vrtljajev na minuto.

Čistejše, priročnejše, varčnejše, učinkovitejše pranje

Z Mielejevo novo generacijo aparatov W1 je pranje perila čistejše, priročnejše, varčnejše in bolje prilagojeno posameznim vrstam perila kot kdaj koli prej. Za to revolucionarno čistost pri pranju imajo zasluge kar tri svetovne novosti: Mielejev sistem PowerWash, funkcija dvofaznega doziranjaTwinDos ter CapDosing sistem kapsul.

Tri svetovne novosti, ki so značilne samo za nove pralne stroje Miele iz serije W1:

1. Mielejev sistem PowerWash predstavlja revolucijo v pranju perila

Dokazano izboljša učinkovitost pranja - še čistejše, hitrejše in varčnejše pranje z močno prho za vaše perilo. Perilo opere tako učinkovito in hitro, kot to ni bilo mogoče še nikoli doslej v negi perila. Sistem PowerWash obsega dve značilnosti vrhunske učinkovitosti: »intenzivno pršenje luga« in program »QuickPowerWash«. Inteligentni princip intenzivnega pršenja luga zagotavlja izjemen rezultat pranja pri aparatih Miele. Optimalno kroženje luga omogoča, da je učinkovitost pralnega sredstva polno izkoriščena, učinek pranja pa se izboljša za 10 odstotkov. S programom QuickPowerWash se perilo opere v manj kot eni uri, rezultati pranja pa so enaki, kar je potrdil tudi priznani inštitut za uporabne raziskave WfK v Krefeldu, Nemčija.

2. Z Mielejevim dvofaznim sistemom TwinDos do popolnih rezultatov pranja

Miele predstavlja revolucijo v negi perila: noben drug sistem za tekoče pralno sredstvo ne opere belega in barvnega barvila tako temeljito, kot to stori dvofazni sistem podjetja Miele, kar dokazujejo obsežni testi. Skrivnost odličnega učinka pranja je v dveh komponentah tekočega pralnega sredstva, UltraPhase 1 in UltraPhase 2, ki ju stroj sprosti iz ločenih kartuš v idealnem trenutku med procesom pranja – povsem avtomatsko. Kartuši pa sta varno spravljeni v notranjost pralnega stroja. Velika prednost takšnega načina doziranja je, da lahko zdaj prvič popolno operete tako barvno kot belo perilo s tekočim pralnim sredstvom. To je revolucija v negi perila, saj običajna tekoča pralna sredstva ne vsebujejo belil.

3. Preprosto doziranje z Mielejevim sistemom CapDosing

Oblačila, ki zahtevajo posebno nego in ki ste jih doslej morali nositi v čistilnico, lahko zdaj popolno operete tudi s kapsulami Miele. Tako boste prihranili čas in denar. V ta namen vam Miele ponuja posebne kapsule Miele. Le-te preprosto položite v prekat za mehčalec. Pralni stroj Miele nato povsem avtomatsko sprosti vsebino kapsul v ravno pravem trenutku med procesom pranja. Za posebne potrebe pri pranju v podjetju Miele trenutno nudijo različne vrste kapsul: od mehčalca do impregnacijskega sredstva ali drugih posebnih pralnih sredstev v priročnih odmerkih. Preizkusite jih – enostavna uporaba in zanesljivi rezultati vas bodo navdušili.

Najboljši Mielejev pralni stroj z vsemi tremi lastnostmi

Vse tri zgornje lastnosti odlikujejo najboljši Mielejev pralni stroj z oznako WKR 770 PWash in TDos XL. Vgrajen ima neverjetno močan motor ProfiEco, ki je tudi varčen in tih. Satasta struktura bobna v tem pralnem stroju je imenovana SoftSteam s pripravo za likanje, kjer v pralnem stroju program »Glajenje« zgladi vaše perilo, še preden ga vzamete iz bobna. Poleg tega programa omenjeni pralni stroj Miele ponuja edinstveni Upravljalnik programov, ki omogoča, da s klikom na tipko prilagodite program svojim zahtevam in izberete med: Intenzivno, Eko, Posebej nežno, Posebej tiho ali AllergoWash funkcijo.

Miele ponuja poleg vrhunskih pralnih strojev tudi nove sušilne stroje linije T1 in tudi svoja pralna sredstva linije CareCollection, ki so popolnoma prilagojena strojem Miele. Govorimo o popolnem dopolnjevanju aparatov Miele, pestri izbiriprogramov in pralnih sredstvih. To nam zagotavlja, da je perilo obdelano natanko tako, kot je potrebno. Rezultati pranja pa so najboljši.

Obiščite izbranega prodajalca Miele aparatov ali obiščite Miele center, ki je odprt tudi ob sobotah. Več na www.miele.si.