Je tudi vas prejšnji teden presenetilo sporočilo javne radiotelevizije, da bodo po novem tudi ženske ostro in brezkompromisno vodile televizijske oddaje? Kako pa ste doživeli pričanje na sodišču, da je sicer neomajni Branko Grims zgolj zaradi ene objavljene fotografije jokal na ženini rami, stokal, jamral in se zbujal? Ste se morda tudi vprašali, zakaj so najnovejše raziskave OZN o gibanju števila prebivalstva do leta 2100 prinesle skrb vzbujajoče rezultate za našo državo? Ali vas res prav nič ne skrbi, da bo število prebivalstva v Sloveniji do tedaj upadlo za 30 odstotkov? In ne, kriva ne bo smrtonosna bolezen, ki se bo razvila v krški nuklearki, niti zemeljski plazovi, ki se bodo zaradi izrednih klimatskih razmer sprožili v Alpah in bodo pod seboj pokopali vse, tja do panonske nižine in Jadranskega morja.

Če prebirate portal 24kul, dobro veste, da je za katastrofalno demografsko sliko slovenskega naroda kriv sektor za enake možnosti, o katerem vladajoča radikalna elita že dolgo namenoma molči. O njegovem obstoju uradni podatki ne obstajajo, prav tako je izpuščen iz vsakokratnih postavk državnega proračuna. Gre za tako imenovani glavni strateški center za promoviranje politik za zmanjšanje prebivalstva, ki je kot laboratorij za protislovensko politiko vzpostavljen v kletnih prostorih ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v Kotnikovi ulici v Ljubljani. In kar je najbolj zastrašujoče: v tem centru iz ozadja in daleč od oči javnosti državni uradniki v belih haljah že nekaj let izvajajo socialno eksperimentiranje, ki vključuje tudi uničenje družine in naroda, njihovo najnovejše delovanje pa je usmerjeno v prevzgojo slovenskih žensk, ki so preveč navdušene nad materinstvom in skrbjo za družino.

Dovolj je bilo torej laži, da se bo število pripadnikov slovenskega naroda zmanjšalo zaradi odseljevanja v tujino, ker se politiki najraje ukvarjajo sami s sabo. Jamranje, da si mlade družine ne morejo privoščiti stanovanj ter da so vrtci ponekod prepolni in vsepovsod predragi, nas ne bo pripeljalo daleč. Tudi sklicevanje na blodnje, da je mladim dostop do resnih služb onemogočen, ker delodajalci najraje skrbijo za svoje že lepo zavaljene riti oziroma jim že dodobra preskrbljeni starejši kolegi jemljejo pravico do napredovanj in boljših plač, ne more biti produktivno.

Skrajni čas je, da se pridružite zmagovalcem podalpskega ideološkega boja, ki svoje znanje, širino, referendumske in osebnostne uspehe črpajo s portalov, kakršen je tudi 24kul. V nasprotnem primeru vas bo pekla vest in grizel občutek krivde. Ker priložnost, da pravočasno dojamete laži slovenskega razvoja in spremenite Slovenijo na bolje, ste imeli, a je niste izkoristili. In s tem, da v najtežjih časih za slovenski narod niste posnemali Aleša Primca, Metke Zevnik ali Vesne Vilčnik, se ne boste mogli nikoli sprijazniti.