Pred nekaj tedni je na velika platna prišel dokumentarec o Ronaldu, v katerem je moč videti nekaj utrinkov iz vsakdana enega največjih športnikov na svetu, ki niso povezani ravno z nogometom. Tisti, ki so si ga ogledali, so že imeli priložnosti videti nekatere prostore iz domovanja zvezdnika Reala, drugim pa je Ronaldo sedaj ponudil še eno priložnost, ko je pred božičnimi prazniki vrata svoje vile odprl snemalni ekipi.

Ronaldova vila stoji v predmestju Madrida, v mestecu La Finca Villa, kjer živijo zgolj premožni. Od enega do drugega konca naselja je manj kot tri kilometre, hiše pa se razprostirajo na obeh straneh glavne ceste, ki La Finco deli na pol. Cene vil se začnejo pri 2,5 milijona evrov, najdražje pa so vredne tudi po 8 milijonov evrov. Med bogataši, ki živijo v tem posebnem kraju, so tudi številni nogometaši. Ronaldova soseda sta denimo tudi klubski soigralec Gareth Bale in nekdanji zvezdnik Reala Zinedine Zidane.

Ronaldo je ob predstavitvi notranjosti svoje vile med drugim izjavil, da je spalnica ena najpomembnejših stvari v njegovem življenju. Pravi, da v njej preživi skoraj polovico dneva, saj za dobre predstave na igrišču potrebuje tudi dober počitek. »Zato vedno počivam,« pove.

Kljub prazničnemu času ob koncu leta notranjost njegove hiše z izjemo številnih božičnih zvezd ni videti kaj dosti okrašena, ima pa zunaj pred bazenom okrašene tri smrekice. Več si oglejte v videu: