Geberit, vodilni inovator na področju sanitarne tehnike, skupaj s svetovno priznanimi oblikovalci ustvarja dizajnerske elemente, ki spremenijo kopalnico v pravo umetnino. Še posebno v belih različicah vanjo vnesejo brezčasno eleganco.

Eleganca inovativnega splakovalnika

Zvezdnik med Geberitovimi dizajni je inovativni nadometni splakovalnik za straniščne školjke Monolith Plus, ki v beli barvi odseva čisto eleganco. S posebno ambientalno osvetlitvijo, ki jo ustvarjajo svetleče diode, pa ta edinstven kopalniški element obisk kopalnice spremeni v pravo doživetje. Z belo opremljeno kopalnico se lepo podajo vse barvne različice osvetlitve, ki jih ponuja Geberit Monolith Plus. Vrhunsko udobje zagotavljajo še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje.

Estetika breznivojske prhe

Pršna kanaleta Geberit je inovativna rešitev za eleganten breznivojski pršni prostor v belem, pri katerem na poti do užitka pod prho dobesedno ni več ovir. Estetiko pršnega prostora in kopalnice v belem lahko odlično zaokrožite s prefinjenimi detajli, reliefnimi stenami in steklenimi površinami.