Ta edinstven kopalniški element prinaša dodatne funkcije, ki spremenijo vsako kopalnico v pravo doživetje. Pozornost najprej pritegne ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami, ki je na voljo v različnih barvah. Vrhunsko udobje prispevata še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje. Elegantni sanitarni element Geberit Monolith Plus je s funkcijami za udobje in dobro počutje prava izbira za vsako kopalnico.

Edinstven element z veliko funkcijami

Geberit z elementom Monolith Plus ponuja edinstven sanitarni element za straniščne školjke z veliko funkcijami za udobje. Funkcija ambientalne osvetlitve s svetlečimi diodami daje kopalnici s čudovito barvno svetlobo poseben umetniški pridih. Osvetlitev ComfortLight se aktivira takoj, ko se uporabnik približa elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. Zaznavanje dneva in noči zagotavlja, da se ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami vklopi le ponoči. Uporabnik lahko s pomočjo nadzorne plošče nastavi doseg zaznavanja in čas aktivacije, izbira pa lahko tudi med sedmimi različnimi barvami, ki jih lahko prilagodi glede na opremo v kopalnici in svoje trenutno razpoloženje.

Neprijetne vonjave so preteklost

V kopalnici so najbolj nezaželene neprijetne vonjave, ki nam lahko pokvarijo večerno sproščanje. Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vključi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Ker deluje skoraj neslišno, utripajoča luč kaže, da enota trenutno deluje. Tako kot osvetlitev ComfortLight pa se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izključi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira. Filter ima zelo dolgo življenjsko dobo in ga v le nekaj preprostih korakih lahko zamenja uporabnik sam.

Elegantna nadzorna plošča

Nadzorna plošča na elementu Geberit Monolith Plus je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Za aktiviranje je potreben le nežen pritisk, saj se gumba odzoveta takoj, ko se jih na rahlo dotaknete. Uporabljamo pa ju tudi za programiranje funkcij za udobje. Nadzorna plošča nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in je zelo elegantna. Dodatna velika prednost sanitarnega elementa Geberit Monolith Plus je, da lahko nanj pritrdite praktično vse keramične straniščne školjke, ki so na voljo na tržišču, in vse modele Geberit AquaClean.