Geberit kot vodilni inovator na področju sanitarne tehnike s svojimi kopalniškimi elementi spreminja koncept sodobne kopalnice. Tako se boste tudi v domači kopalnici počutili kot v prestižnem zdravilišču.

Brezčasen dizajn in funkcionalnost

Geberit predstavlja pametno in elegantno rešitev, pršno kanaleto Geberit CleanLine, ki ponuja brezčasen dizajn v kombinaciji s funkcionalnostjo, najboljšo kakovost in enostavno vgradnjo. Inovativni sistem pršne kanalete prav tako rešuje pomemben problem higiene, ki je prisoten pri večini običajnih pršnih kanalet, pri katerih se pod pokrovom lahko nabere veliko umazanije.

Preprosto čiščenje

Nove Geberitove pršne kanalete nimajo skritih robov ali kotov na težko dostopnih mestih, zato jih lahko očistite brez težav. Poleg tega je pokrov vtočne odprtine opremljen s sitom za lase, ki jih učinkovito zadržuje in preprečuje mašenje jaška; enostavno ga odstranite in v hipu očistite. Geberitove kanalete so tudi izjemno prilagodljive, saj lahko njihovo dolžino prilagodite do milimetra natančno in jih namestite kamor koli v pršni prostor.

Za oblikovno dovršenost nagrajeni stenski odtok

Za breznivojske pršne prostore lahko izberete tudi stenski odtok Geberit, ki je za oblikovno dovršenost prejel nagrado iF product design award 2014. Okrasni pokrov stenskega odtoka je lahko izdelan tudi iz želene keramike, da se popolnoma ujame s keramiko kopalnice. Vaša prha je obenem kar se da diskretna, po drugi strani pa je središče vaše kopalnice in užitka.