Christoph Behling je zaslovel kot oblikovalec ročnih ur TAG Heuer, delal pa je tudi z mnogimi drugimi znanimi imeni. Eden njegovih zelo odmevnih projektov so denimo tudi plovila na solarni pogon, zato je sodelovanje z Geberitom poleg sinergije med tehnologijo in dizajnom prineslo tudi sinergijo vrednot glede trajnostne proizvodnje in potrošnje. Behling pravi, da so aktivirne tipke obraz Geberita, saj so eden izmed najbolj opaznih izdelkov, ki jih vidimo v kopalnici: »Ker imajo zelo dolgo življenjsko dobo, sem poskušal ustvariti obliko, ki bo dolgo aktualna. V osnovi morajo biti tipke zelo kakovostne, ne samo kratkotrajen modni trend.« In res so aktivirne tipke Sigma zgodba o brezčasnem trendu, ki polepša vsako kopalnico. Zasnovane z mislijo na uporabnike potrebujejo le zelo majhen pritisk ali celo samo zamah roke in so enostavne tudi za čiščenje.

Klasična eleganca ali motiv po meri

Aktivirne tipke Sigma za podometne splakovalnike so tipke, ki se popolnoma skladajo s svojo okolico. Obenem boste z vgradnjo Geberitove tipke tudi okolju prijazni, saj jih večina omogoča dvokoličinsko splakovanje s tremi ali šestimi litri vode. Tudi vzdrževanje podometnega splakovalnika poteka prek aktivirne tipke – oba velika gumba se enostavno odpreta in ponudita prostoren dostop do splakovalnika za potrebno vzdrževanje.

Aktivirna tipka Sigma60 se popolnoma zlije z linijo stene. Njena oblika izraža brezčasno eleganco in premišljenost vsakega detajla. Zaradi posebne prevleke je čiščenje aktivirnih gumbov povsem preprosto. Aktivirna tipka Geberit Sigma70 je s svojo lebdečo eleganco in minimalistično obliko popoln funkcionalni in estetski dodatek moderne kopalnice. Izredno tanka tipka je rahlo odmaknjena od stene, zato je videti, kot da peresno lahko lebdi. Zaradi servotehnologije pa je tudi aktiviranje varčnega dvokoličinskega splakovanja izredno lahko, saj je dovolj le rahel pritisk. Tipka Geberit Sigma70 iz stekla ali nerjavnega jekla je na voljo v štirih barvnih različicah, ki se podajo v vsako kopalnico.

Če niste ljubitelj klasike, izberite tipki Sigma 50 ali Sigma70, saj jo lahko oblikujete po svojih željah. Okvir tipke namreč omogoča, da vanj vstavite vstavek po lastni izbiri in oblikujete unikatno tipko z lesom, steklom, fotografijo ali risbo. Možnosti so skoraj neomejene.

Splakovanje brez dotika

Geberit Sigma80 je popolno zlitje minimalističnega oblikovanja in visoke tehnologije, oblikovana za razvajanje, saj je kot navidezno lebdeča steklena plošča s čarobno svetlobo. Sigma80 z visoko tehnologijo upravlja vse brez dotika; za popolno higieno je dovolj le lahen zamah roke pred izbranim svetlobnim poljem. Takoj, ko se ji približamo, oživi in se predstavi z nevpadljivima led-svetlobnima poljema za dvokoličinsko splakovanje. Ko z roko sežemo pred enega od obeh svetlobnih polj, sprožimo želeni način splakovanje stranišča. Kasneje se krmilna elektronika, ki je vgrajena za stekleno ploščo, preklopi v stanje mirovanja in svetlobna polja izginejo. Ponuja različne nastavitve splakovanja po želji uporabnika in različne barve svetlobnih polj. Tipka je na voljo v dveh steklenih izvedbah: črni ali zrcalni.

Sodoben dizajn in inovativnost tipke Sigma80 je plod uspešnega sodelovanja s priznanim studiem Tribecraft, katerega soustanovitelj je Daniel Irányi. Inovativnost aktivirne tipke Sigma80 so prepoznali vodilni strokovnjaki in Geberit nagradili z nagrado za oblikovanje iF. Geberitova inovacija pa se lahko pohvali tudi z nagrado za notranjo opremo Interior Innovation.