Osvetlitev tudi za nočno orientacijo

Ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami daje elementu futurističen videz in poskrbi za prijetno počutje. Vrhunsko udobje zagotavljata še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje. Ambientalna osvetlitev elementa ComfortLight se aktivira takoj, ko se približamo elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. S pomočjo nadzorne plošče lahko nastavimo doseg zaznavanja in čas aktivacije ter izbiramo med sedmimi različnimi barvami glede na opremo v kopalnici in svoje počutje.

Samodejno odstranjevanje neprijetnih vonjav

Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vključi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Deluje skoraj neslišno, le utripajoča luč kaže, kdaj enota deluje. Tako kot osvetlitev ComfortLight se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izključi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz straniščne školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira.

Elegantna nadzorna plošča

Nadzorna plošča je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in je videti nadvse elegantna. Na element Geberit Monolith Plus lahko pritrdimo praktično vse keramične straniščne školjke in vse modele školjk Geberit AquaClean.