Nenehen dostop do upravljanja gospodinjskih aparatov omogoča prihranek časa, aplikacija pa obvešča tudi o stanju aparatov in porabi energije. Linija Simply-Fi je cenovno dostopna, saj naj cena ne bi bistveno odstopala od klasičnih linij gospodinjskih aparatov. Z integrirano tehnologijo prihodnosti olajša gospodinjska opravila in pripomore k prihranku časa.

Tako lahko na primer vklopimo pečico že na poti domov, doma pa nas čaka segreta pečica, v katero le še postavimo jed. Ob večjih nakupih lahko vklopimo hitro zamrzovanje in zamrzovalnik bo pripravljen na večje količine hrane za zamrzovanje, ko pridemo domov. Če se zdoma zadržimo dlje, lahko na pralnem stroju vklopimo funkcijo za osvežitev perila in ob vrnitvi nas čaka sveže in čisto perilo. Kuhalna plošča nam preko aplikacije sporoči čas kuhanja, tako da nam ni treba neprestano nadzorovati kuhalnika, ampak lahko med kuhanjem svoj čas posvečamo drugim opravilom.

Tudi na dopustu lahko prek telefona vključimo kroženje zraka ali prižgemo luči na napi in s tem odvrnemo morebitne vlomilce. Poleg tega napa iz linije Simply- Fi zazna dim v prostoru in nas o njem opozori preko aplikacije, kar prepreči, da se nam jedi prismodijo, ob požaru pa služi kot odlično varovalo.

www.candy.si