Model Hoover Xarion TXG 1210 odlikuje 40 odstotkov nižja poraba energije, hkrati pa je čiščenje enako učinkovito kot pri veliko bolj potratnih modelih sesalnikov. Ob pogosti uporabi sesalnika za prah boste lahko zmanjšali emisije ogljikovih dioksidov za kar 60 kilogramov na leto, kar je enako, kot bi posadili tri drevesa.

Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji Airvolution, ki poveča moč zraka in zmanjša porabo energije, lahko za čistejše okolje poskrbite že med čiščenjem stanovanja. Najsodobnejša tehnologija ločevanja nečistoč iz zraka daje konstantno sesalno moč in vam tako zagotavlja vrhunske rezultate tudi na najzahtevnejših talnih površinah.

Velik prihranek tudi v majhni kopalnici

Kompaktnost in energijska učinkovitost sta lahko združeni tudi v kopalnici, kjer vam za kakovosten pralni stroj ni več treba žrtvovati veliko dragocenega prostora. Novemu pralnemu stroju Candy zadostuje že 40 centimetrov globine, zahvaljujoč novemu bobnu pa lahko opere do sedem kilogramov perila.

pralni.jpg

Velikost vaše kopalnice tako ni več glavno vodilo pri izbiri pralnega stroja, osredotočite pa se lahko na tisto, kar je pri pranju perila najpomembnejše – majhna poraba energije in količina opranega perila, ki zadostuje vašim potrebam!