Temu sledi tudi Geberit, velik inovator na področju kopalniške tehnike, ki s svojimi inovativnimi izdelki, kot je na primer splakovalnik Monolith Plus ali pršna školjka AquaClean Sela, kroji trende sodobne kopalnice.

Kateri so ključni kopalniški trendi v letošnjem letu? Priznana notranja oblikovalca in arhitekta, Mojca Berhtold, u.d.i.a. ter Sergej Mostnar u.d.i.a., sta za Geberit izpostavila pet glavnih trendov tega leta, ki ne smejo manjkati v sodobni kopalnici.

Viseča straniščna školjka in skrit splakovalnik

Stenska školjka olajša čiščenje tal in tudi sten v okolici. V steno vgrajen splakovalnik pa poleg enostavnejšega čiščenja ponuja tudi priročno odlagalno polico, ki estetsko in funkcionalno nadgradi kopalnico.

Breznivojska prha

Pozabite na pršne kadi in si raje omislite odprto elegantno prho v stilu wellness centrov ter si hkrati poenostavite čiščenje.

Urejeni pripomočki

Velika zbirka različnih stekleničk na vidnem mestu v kopalnico vnaša vtis neurejenosti. Poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora za kozmetiko in na odprtih policah shranjujte samo tisto, kar res morate imeti pri roki.

Čist zrak

Glavni krivec za neprijeten vonj v kopalnici je seveda stranišče. S posebnim sistemom za odstranjevanje neprijetnih vonjav poskrbite za boljše počutje v vaši kopalnici.

Stranišče, ki vas očisti z vodo

Na tržišču so na voljo stranišča in straniščne deske, ki z vodno prho očistijo vaše intimne predele. Tako se lahko odpoveste bideju in prihranite nekaj dragocenega prostora.