Svetila so pomemben dodatek notranji opremi prostora, saj njihova oblika in postavitev vplivata na naše počutje v prostoru. Še posebno pomembna je svetloba, ki jo oddajajo; izberimo takšno, ki ustreza dejavnostim v prostoru.

Za prijetno in sproščeno vzdušje

Svetila imajo različno barvno temperaturo. Tista z nizko vrednostjo oddajajo toplo, udobno belo svetlobo. Takšno oddajajo Philipsova viseča svetila myLiving Vienne in myLiving Canto. Z njimi ustvarimo prijetno, domače vzdušje, ki je primerno za dnevno sobo ali spalnico, kjer se lahko sprostimo ali uživamo v prijetnem večeru. Inovativna tehnologija LED, ki je vgrajena v svetilo, zagotavlja optimalno oddajanje svetlobe in prinaša barvitost v prostor.

S pridihom sodobnosti in elegance

S stilsko dovršeno obliko svetila dodajo prostoru pridih sodobnosti. Svetilo myLiving Vienne v mat beli ali sivi barvi ustvarja elegantno in gostoljubno ozračje. Svetilo myLiving Canto, ki je zasnovano s prefinjenim steklom, pa dopolni prostor z nenavadno obliko, ki spominja na kozarec za vino. Velja za idealno svetilo za sproščene večere s prijatelji ob dobri hrani in pijači. Za optimalno prilagajanje prostoru imajo svetila nastavljivo višino. Če želimo bolj usmerjeno svetlobo, kabel nastavimo na 150 centimetrov dolžine, če pa želimo, da svetloba napolni ves prostor, ga nastavimo na minimalno dolžino kabla 23,5 centimetra od stropa.

Energijska varčnost z LED-sijalkami

Poleg sproščenega vzdušja, ki ga ustvarijo svetloba in oblike, svetila odlikuje tudi energijska varčnost. S tem prihranimo pri računih za elektriko in hkrati prispevamo k varstvu okolja. Vgrajene svetilke LED poskrbijo za življenjsko dobo do 15.000 ur, kar ustreza uporabi 15 let ob povprečni uporabi 3 ure na dan. Tako nam tudi ni treba skrbeti za vzdrževanje ali pogosto menjavo žarnice.

Modeli myLiving Vienne ter myLiving Canto so na voljo v Luminarii, specializiranem salonu svetil Philips v Ljubljani.