Postavitev svetlobe v prostoru je pomemben element notranjega oblikovanja. Če jo zajamemo v oblikovalsko zanimivo svetilo, ta postane prav poseben prostorski dodatek. Svetilo My Living Nister s čudovito sodobno obliko odlično dopolni dolge stenske ali okenske police pa tudi mize in drugo prostorsko opremo.

Čiste in zaobljene linije

Zasnova je minimalistična, s čistimi in zaobljenimi linijami. Če je prostor svetel in želite, da svetilo ne izstopa, potem je prava izbira My Living Nister v beli barvi. Nekoliko bolj vpadljivi sta različici v črni in aluminijasti, ki kljub temnima odtenkoma ne delujeta hladno. Oblika namreč še vedno poskrbi, da je svetilo prijetno na pogled.

Prijazna in sproščena svetloba

Visoko kakovostna tehnologija LED nemudoma optimizira svetlobo, da ta prinese svetle in živahne odtenke v naš dom. S toplo belo svetlobo, ki jo merimo v Kelvinih in katere vrednost je pri svetilih Nister majhna, podarjajo sproščen in nežen svetlobni sij. Bela svetloba je namreč primerna za prostore, kjer si želimo sproščenega klepeta z bližnjimi ali mirnega, toplega večera ob dobri knjigi.

Energijska varčnost in dolga življenjska doba

Za povsem preprosto uporabo je stikalo za vklop in izklop na kablu svetila. Pomembna lastnost modela pa je tudi energijska varčnost. Svetilke My Living Nister so opremljene s certifikatom za energijsko varčna svetila in pripomorejo k zmanjšanju porabe energije. Njihova življenjska doba obsega kar 15.000 ur delovanja, kar ustreza petnajstim letom ob povprečni uporabi tri ure na dan.