Eleganten dizajn za sodobne prostore

Philipsova viseča stropna svetilka je popolnoma nastavljiva, da lahko osvetlitev prilagodimo tako, kot jo potrebujemo oziroma želimo. Z dovršenim in elegantnim dizajnom ter visokokakovostnimi materiali popestri sodobno opremljene prostore, na voljo pa je v beli in aluminijasti barvi. Opremljena je s tremi varčnimi LED-sijalkami, ki oddajajo močno toplo belo svetlobo. S tehnologijo DimTone omogoča, da moč in ton svetlobe po želji prilagajamo in ustvarimo prijetno vzdušje za delo, družinsko kosilo ali romantično večerjo. Philipsova svetilka iz kolekcije InStyle je izredno varčna in okolju prijazna, odlikuje pa jo tudi zelo dolga življenjska doba.

Podjetje Philips velja za enega vodilnih svetovnih inovatorjev na področju razsvetljave. Philipsova svetila poleg visoke kakovosti, najnovejših tehnologij in vrhunskega oblikovanja odlikujejo tudi usmeritev k energetski učinkovitosti, kakovostni ravni osvetljenosti, udobju in minimalnemu vplivu na okolje. V Philipsovem salonu svetil v Ljubljani je na ogled obširen prodajni program svetil za dom,. Prilagodljive in nastavljive prostorske rešitve nam omogočajo, da na ustvarjalen način s svetlobo, svetlobnimi učinki in odtenki izrazimo svojo osebnost in slog, pa naj bo ta bolj klasičen, osnoven ali moderen.

phil1.jpg

Polepšajte si dan s svetlobo

Philipsova filozofija oblikovanja svetil sledi sloganu »Polepšajte si dan s svetlobo« s preprostimi, oblikovalsko dovršenimi in uporabnimi izdelki. V podjetju se zavedajo, da si pri opremljanju stanovanja želimo izraziti tudi kreativen delček samega sebe, pri čemer pomembno vlogo zasedajo tudi barve. Največ barvnih odtenkov in nekonvencionalnih oblik ponujajo svetila iz Philipsovih linij Lirio in InStyle. Sverila Lirio zadovoljijo navdušence nad barvami in tehnološkimi inovacijami, linija InStyle pa je namenjena vsem, ki se navdušujejo nad sodobnimi trendi, zanimivimi dizajni in kreativnimi oblikami ter v svojem domu pogosto eksperimentirajo z najnovejšimi stili in temami.