Na Youtube je včeraj prišel posnetek prepira med moškim in žensko, zaradi slabše kvalitete pa ni mogoče nedvomno potrditi identitete grobijana, ki se vinjen znese nad žensko, ki ga snema, še pred tem pa proti njen zaluča svoj mobilni telefon. A kljub slabši kvaliteti so bili argentinski in številni svetovni mediji takoj prepričani, da gre za Maradono, ne nazadnje pa ga tudi ženska na posnetku kliče po imenu Diego, ko ga prosi, naj je ne tepe.

Ko so argentinski novinarji kontaktirali Maradono, je potrdil, da je na posnetku on, a je zavrnil obtožbe, da je udaril svoje takratno dekle. »Da, vrgel sem proti njej svoj mobilnik, a prisežem, da nisem nikoli udaril nje ali katere druge ženske. Kar se vidi na posnetku, je le moj poskus, da bi ji iz rok izbil telefon, ki ga je uporabljala neprestano in me je to motilo,« je razlaga dogodka s strani nekdanjega nogometnega zvezdnika, s katero pa bo prepričal le redke.

Maradona se je tako pridružil dolgi listi znanih športnikov, ki so se zatekli k nasilju v lastni hiši, njegov vzdevek »božja roka« pa je dobil nov pomen.