Žal je tekmo predčasno končal Kopitar. Sredi druge tretjine se je Hrušičan znašel v sendviču med Jamesom Wisniewskim in Timom Erixonom, slednji pa je trdo naletel na 27-letnega slovenskega reprezentanta. Kot kaže, pa ne gre za hujšo poškodbo, saj je trener Daryl Sutter na novinarski konferenci po tekmi dejal, da je s Kopitarjem vse v redu in bržkone je šlo le za udarec.

Sicer pa je Los Angeles dosegel že šesto zmago na domačem ledu in poskrbel za nov klubski rekord v uvodu v sezono. "To ni bila naša najboljša igre. Danes je bil najboljši Carter, Tanner pa je za izid dodal dva gola," je še povedal Sutter in dodal: "Zelo pomembno je, da smo osvojili točki, saj nas zdaj čaka zahtevna serija gostovanj. Naša prednost v tem trenutku je dobra igra z igralcem manj, kar smo pokazali na zadnjih šestih tekmah." Naslednji obračun Los Angeles čaka v torek v Philadelphii.

Skupaj je bilo na sporedu pet tekem. Bryan Little je šele v podaljšku zagotovil zmago Winnipegu na tekmi s Coloradom. Chicago je z 2:1 ugnal Ottawo, Vancouver je bil s 4:2 boljši od Washingtona, San Jose pa je v gosteh ugnal Anaheim s 4:1.

Zaradi poraza Anaheima so ekipe na zahodu vse bolj skupaj. Saj imajo račke pred drugouvrščeno ekipo lige in pacifiške skupine, Los Angelesom, le še točko prednosti.