V času med 10. oktobrom in 31. decembrom 2014 bodo kupcem izbranih modelov pralnega ali sušilnega stroja Gorenje Senso Care podarili prešito odejo in vzglavnik Medico Lux podjetja Odeja iz Škofje Loke. Akcijo bodo v Gorenju zaključili z dobrodelno gesto, saj bodo skupaj z Odejo pomagali Zvezi prijateljev mladine Slovenije in z aparati, odejami in vzglavniki opremili počitniški dom Vila Kranjska Gora, kjer otroci iz socialno ogroženih družin preživljajo počitnice.

Izjemna zmogljivost in inovativna tehnologija

Gorenje skrbi za vrhunsko nego perila in v domove prinaša izjemno znanje ter izkušnje lastnih razvojnih inženirjev. Pralne in sušilne stroje SensoCare iz Gorenja odlikujejo izjemna zmogljivost, prilagojena ergonomija in inovativna senzorska tehnologija SensorlQ. Učinkovite in logične nastavitve dopolnjujejo odlična energijska učinkovitost modelov, ki se uvrščajo tudi v energijski razred A+++ -20 odstotkov. S tem zagotavljajo kar 50 odstotkov nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A. Poleg naprednih funkcij, kot so SterilTub, StainExpert, DuraHeat in AllergyCARE, napredni inverterski motor PowerDrive ponuja visoko zanesljivost, varčnost in učinkovitost aparatov ter izjemno tiho delovanje. Uporabniki bodo lahko brez skrbi prali perilo tudi kadar bodo zdoma, saj jih pred morebitnimi poplavami varuje funkcija AquaStop.

Wellness tudi za najbolj občutljivo perilo

Nova generacija sušilnih strojev Gorenje, ki se uvrščajo med najbolj dovršene aparate na trgu, bo uporabnike ovila v izjemno mehkobo dišečega perila. Tudi sušilni stroji so visoko energijsko učinkoviti in odlična rešitev za najbolj občutljive tkanine, saj negujejo obliko, strukturo, prožnost in čvrstost vlaken. Edinstvena tehnologija IonTech dodatno skrbi za ravnanje vlaken, zmanjšuje nagubanost perila in odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem. Iz perila učinkovito odstrani neprijetne vonjave, kot sta hrana in tobak, ter statično energijo, ki nastane med sušenjem. Funkcija SteamTech s pomočjo pare zgladi vse gube, zato se lahko uporabniki skorajda poslovijo od likanja.

Tradicija, razvoj, skrb in zanesljivost so povezali dve prepoznavni slovenski podjetji

Tehnološka učinkovitost inteligentnih pralnih in sušilnih strojev SensoCare skrbi za vrhunsko nego in mehkobo perila, zato imajo uporabniki več časa za svoje najbližje in hobije. Da bi ustvarili dom, poln mehkobe in topline, so se v Gorenju povezali z ugledno slovensko blagovno znamko Odeja, ki se ponaša z več kot 80-letno tradicijo. Podjetji sta skupaj pripravili prijetno presenečenje, saj ob nakupu izbranih modelov pralnega ali sušilnega stroja Gorenje kupcem podarja odejo in vzglavnik Odeje Škofja Loka. Vzglavnik in odeja Medico Lux predstavljata idealno izbiro za vse, ki uživajo v občutku topline in prijetne svežine. Skrbno izbrani materiali namreč zavirajo razvoj pršic, plesni in bakterij v spalnem okolju. Posebna Feel-Well vlakna v polnilu zagotavljajo čudovito zračnost in lahkotnost, pralnost na 60 stopinjah Celzija pa omogoča enostavno ohranjanje čistosti. Sodelovanje obeh podjetij je pravzaprav nadaljevanje zgodbe o povezovanju blagovnih znamk, ki v naše domove vračajo kakovostne slovenske izdelke. Gorenje namreč že od leta 2009 razvija inovativne prodajne akcije, v katerih se povezuje izključno s slovenskimi podjetji, ki prodajajo visoko kakovostne izdelke.

Mehkoba perila in toplota odeje za srečna otroška srca

Prodajna akcija, v kateri sta združili moči ugledni slovenski podjetji, pa ima tudi dobrodelno noto. Gorenje bo z novim devetkilogramskim pralnim in sušilnim strojem opremilo otroški počitniški dom Vila v Kranjski Gori, skupaj s podjetjem Odeja pa bodo poskrbeli, da bo otrokom v njihovih posteljah še posebej toplo, saj jih bodo opremili s paketi 75 vzglavnikov in odej. V kranjskogorskem domu s pomočjo Zveze prijateljev mladine Slovenije poletne in zimske počitnice preživljajo otroci iz socialno ogroženih družin, letošnjo zimo pa jim bo še toliko bolj udobno in toplo. Kupci pa imajo tudi možnost, da se svojemu darilu odpovejo in ga podarijo v dobrodelne namene. Vzglavnik in odejo Medico Lux Odeje Škofja Loka, ki ju prejmejo ob nakupu izbranih modelov pralnih ali sušilnih strojev Gorenje, lahko odstopijo Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki ju bo v njihovem imenu podaril socialno ogroženim družinam z otroki po Sloveniji.