Iz perila učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave po hrani in tobaku ter ga dodatno osvežuje in neguje. Kondenzacijski sušilnik Gorenje SensoCare s toplotno črpalko model D7664N, ki je že na voljo slovenskim kupcem, odlikuje izjemno nizka poraba energije A – 40 odstotkov ter inovativna inteligentna tehnologija SensorIQ, ki omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin. Mnoge pa bo prepričal še sodoben videz, ki z ergonomskim oblikovanjem poskrbi za udobno upravljanje in prijetno uporabniško izkušnjo.

IonTech – za senzacionalno mehko perilo brez likanja

Edinstvena ionska tehnologija IonTech poskrbi za dodatno ravnanje in nego vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem ter lahko povzroči neprijetno naelektrenost predvsem sintetičnih tkanin. Iz perila učinkovito odstranjuje tudi neprijetne vonjave po hrani in tobaku ter ga dodatno osvežuje in neguje.

susilnik_perila_nove_generacije_gorenje_sensocare.jpg

SensorIQ - inteligentna senzorska tehnologija

Inovativna tehnologija SensorIQ omogoča popolno nego tudi najnežnejših tkanin. Napredna senzorska tehnologija, ki temelji na delovanju številnih vgrajenih senzorjev, samodejno prilagaja proces sušenja glede na izbrani program, vrsto perila ter želeno stopnjo suhosti. Oblačila so lahko ravno prav suha za likanje, suha, suha za pospravljanje v omaro ali zelo suha.

TwinAir - edinstven sistem sušenja

Nova generacija sušilnikov Gorenje se uvršča med najbolj dovršene aparate na trgu. Sestavljajo jo različni modeli odzračevalnih in kondenzacijskih sušilnikov, še posebno pa velja izpostaviti kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko in IonTech tehnologijo, ki se uvršča v energijski razred A – 40 odstotkov, saj v primerjavi z energijskim razredom A porabi 40 odstotkov manj energije.

Vgrajena toplotna črpalka omogoči, da se perilo suši pri nižji in ves čas enakomerni temperaturi, zato lahko v sušilniku sušite tudi najnežnejše tkanine. K temu pripomore edinstven sistem vpihovanja zraka v boben TwinAir, ki ob dvosmernem vrtenju omogoča dovod toplega suhega zraka skozi dva zračna kanala. Sušenje je bolj učinkovito tudi zato, ker je perilo ves čas sušenja enakomerno razporejeno in se ne zaplete v klobčič.