Skladno s potrebami in željami v podjetju Ograje Kočevar svojim strankam izdelajo pravšnjo ograjo, takšno torej, ki zadosti vsem njihovim potrebam po varnosti ter je hkrati lepa in preprosta za vzdrževanje. Svojim strankam zagotavljajo tudi preverjeno kakovost in dolgo življenjsko dobo, kar potrjuje tudi desetletna garancija na izdelke. Večina njihovih ograj je izdelanih iz pocinkanih in prašno barvanih elementov, zato so tako rekoč neuničljive in vzdrževanje ni potrebno.

Najprimernejša ograja

Kljub široki ponudbi ograjnih sistemov se kupci še vedno najpogosteje odločajo za panelne ograje, ki so optimalna kombinacija funkcionalnosti, nizke cene in preproste montaže. V standardnih zelenih ali sivih barvah se tudi odlično zlijejo z okolico in hišo ali drugimi objekti, zidanimi v klasičnem ali sodobnem stilu. Pogledov te ograje sicer ne zakrivajo, a se lahko z lesenimi letvicami ali drugimi zastirkami poskrbi tudi za to.

Pletene mrežne ograje priporočamo tistim, ki želijo ograditi večjo površino, na primer kmetijo, sadovnjak, večji vrt in igrišče, ter tam, kjer je teren zelo razgiban.

Za intimnost najbolje pa poskrbijo ograje s perforirano pločevino, kamnite ograje oziroma gabioni in ozke kamnite ograje. Te se od gabionov razlikujejo po tem, da so sestavljene iz 12 centimetrov širokih stebričkov, na katere so z obeh strani pritrjeni paneli, med katere se nasuje kamenje. Gabione, ki so lahko široki od 20 do 60 centimetrov, lahko uporabimo celo kot nadomestek škarpe.

Za vse okuse, tudi po naročilu

V podjetju Ograje Kočevar so prisluhnili željam, potrebam in pričakovanjem kupcev, ki poleg kakovosti zahtevajo dovršenost oblik ter preproste, cenovno dostopne in trajne rešitve. Široka paleta njihovih izdelkov lahko zato zadovolji tudi najzahtevnejše, z rešitvami po meri pa poskrbijo tudi za drugače individualne zahteve in želje.

Preverite ponudbo podjetja Ograje Kočevar. Z njihovimi ograjami lahko ogradite tudi balkone, stopniščne ograje, pesjake in še kaj.