Naše ograje ustrezajo vsem standardom za zagotavljanje kakovosti, imajo dolgo življenjsko dobo, saj so skoraj neuničljive, in so privlačnega videza. V zadovoljstvo kupcev se trudimo, da so tudi cene zelo konkurenčne. Nenehno izboljšujemo svoje izdelke in vlagamo v varstvo okolja, z lastno sončno elektrarno pa po novem krijemo tudi večino svojih potreb po električni energiji.

Opravljamo brezplačne in neobvezujoče oglede ter svetovanje in vam na njihovi podlagi izdelamo ponudbo. Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 23 02.

Hkrati izdelujemo tudi vse ograje po naročilu, in sicer iz perforirane pločevine moderne balkonske ograje, ograje iz varjenih cevi, protihrupne ograje ...

 Z ljubljansko Fakulteto za arhitekturo smo podpisali pogodbo za izvedbo raziskave pod mentorstvom prof. Petra Gabrijelčiča z naslovom Kreativno oblikovanje ograj. Rezultati prve faze so že zbrani. Izdelali smo tipološki pregled izbranih primerov in izvedena je bila študentska delavnica na temo oblikovnih rešitev ograj za različne namene.

Naše prednosti:

– domača proizvodnja (slovenski izdelki),

– barva panelov po želji kupca,

– izdelava ograjnih panelov po naročilu po naklonu  terena,

– izdelava drsnih in krilnih vrat po merah in zahtevah,

– doslednost pri spoštovanju datuma montaže,

– hiter odziv na povpraševanje,

– brezplačni ogledi, izmere, ponudbe  in svetovanje,

– možnost dostave na dom,

– kompletna montaža, vključno z gradbenimi deli.

Največ povpraševanja je po ograjah iz materialov, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, ki so trdne in imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg panelne ograje izdelujemo še ograje iz pletiva in kombinacije ograj iz perforirane pločevine, ki so lahko raznih oblik in dimenzij po željah kupca. Prav tako vam ponujamo drsna ali krilna vrata na ročno ali motorno odpiranje.

Panelne ograje Kočevar, PE Maribor, Jadranska 27 (bivši trgovski center Ligro), tel. 031/767 047, PE Šempeter pri Gorici 5290, Cesta prekomorskih brigad 62a, tel. 031/785 570