Po aktivnem in igrivem dnevu, ko je čas za spanje, naši otroci potrebujejo občutek varnosti, pa tudi kanček igrivosti. Vse to s svojo nežno svetlobo v otroško sobo prinašajo Philipsovi SoftPals, prenosne svetilke v obliki Disneyjevih junakov. Izbiramo lahko med najljubšimi Disneyjevimi liki - miškom Mickeyjem, njegovo prijateljico miško Minnie ter junakoma risanke Pošasti iz omare, prijaznima Mikeom in Sulleyjem.

Mehak in ljubek Disneyjev junak dela družbo našemu otroku skozi vso noč. Brez skrbi ga lahko v postelji stisne k sebi, saj je narejen iz mehkega in za otroke varnega sintetičnega materiala. V njegovi notranjosti je sijalka LED z mehko svetlobo. Svetilka je povsem varna, saj se ne pregreva in je tako naš prijatelj vedno pripravljen na crkljanje.

Za vklop ali izklop svetilke izbranega junaka le nagnemo v levo ali desno strani in že nežna svetloba napolni sobo. Sijalke LED omogočajo daljši čas delovanja, napolnjena lučka pa lahko neprestano sveti tudi do šest ur. Ko jo želimo napolniti, jo postavimo na stojalo, pritisnemo gumb in začne se indukcijsko napajanje. Ko je SoftPal napolnjen, nas na to opozori svetlobni signal.

Prikupni Philips Disney SoftPals so na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips.