Disneyjeva kolekcija ponuja širok spekter svetil, ki ugodi različnim potrebam naših malčkov, od namiznih svetilk in nočnih lučk s senzorjem do stropnih visečih svetilk.

Namizna svetilka tudi kot projektor

Philipsova namizna svetilka Disney, ki deluje tudi kot projektor, poživi rutino pred spanjem. Ob branju pravljice z njim na steno projiciramo fotografije Disneyjevih princesk, hitrih Avtomobilov ali pogumnega Spidermana. Ko je čas za spanje, pa svetilo postavimo na nočno omarico ob otrokovo posteljo, kjer oddaja nežno svetlobo, ki otroka brezskrbno popelje v čarobne sanje z njegovimi najljubšimi junaki. Z mehkim snopom svetlobe se malčki ponoči počutijo varni.

Varno spanje ob nežni svetlobi

Za občutek varnosti med spanjem poskrbi tudi Philipsova lučka Disney s senzorjem. Ko otrok mirno spi, je lučka ugasnjena. Ob nemirnem gibu pa odda nežno svetlobo, s katero otroka pomiri. Če se otrok ponoči zbudi, že z enim samim gibom nežno osvetli sobo. Tako se mu ni treba truditi z iskanjem stikala za prižig luči, saj senzorska lučka takoj poskrbi za osvetljeno pot iz postelje.

Viseče svetilke z junaki iz risank

Disneyjevi junaki naše otroke spremljajo tudi ob dejavnostih čez dan. Stropne viseče svetilke z junaki miške Minnie, medvedka Puja in Avtomobilov poskrbijo za popoln domišljijski dodatek v otroški sobi. Svetilo oddaja primerno svetlobo za otrokovo ustvarjanje, igranje ali branje. Dolg kabel, ki je priložen svetilu, omogoča maksimalno prilagodljivost višine. Tako lahko svetilo namestimo na sredino sobe, tudi nekoliko višje, in tako poskrbimo, da svetloba napolni ves prostor. Ali pa jo namestimo nad pisalno mizo, nekoliko nižje, da lahko otrok uživa v nežnejši svetlobi ob ustvarjanju ali branju.

Za malčke le najboljša osvetlitev

Vsa svetila so izdelana z mislijo na to, da otrokom zagotovimo najboljše. Namizno nočno svetilko, ki služi tudi kot projektor, in svetilko s senzorjem odlikuje visokokakovostno led-svetilo. To omogoča optimalno porabo in svetlost raznolikih barv. Nizka barvna temperatura oddaja nežno belo svetlobo za udobno vzdušje. Svetili delujeta na tri baterije AA. K projektorju pa so dodana tudi dodatna kolesca, ki omogočajo več slikovnega materiala za burno domišljijo naših otrok. Tudi stropne viseče svetilke so bile razvite posebej za otroške sobe. Kabel z dolžino 141 cm poskrbi za kar najboljšo prilagodljivost v prostoru. Svetilo uporablja žarnice kategorije AA+ do E in zagotavlja drugi razred zaščite za varno svetlobo za otroka.

Čarobna svetila Philips Disney so na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips v Ljubljani.