Hiter in učinkovit

MultiCooker hrano pripravi v povsem zatesnjenem okolju – v šestlitrskem loncu. To stori zelo hitro in ob minimalni porabi vode. Tako se vitamini in minerali ne raztopijo v vodi, temveč ostanejo natanko tam, kjer morajo biti – v vsakem vašem grižljaju. Gorenjev MultiCooker je med najučinkovitejšimi kuhalnimi aparati na tržišču, saj prihrani do 70 odstotkov energije v primerjavi s kuhališčem ali parnim kuhalnikom. Deluje z močjo do 1000 vatov. Tako se zelo hitro segreje, vsa energija pa se prenese na posodo in hrano v njej.

Preprosto čiščenje

Čiščenje Multicookerja je zelo preprosto. Ima le eno posodo, izdelano iz materiala, na katerega se hrana ne prime in ki omogoča preprosto čiščenje. Posodo lahko pomijemo tudi v pomivalnem stroju. Multicooker poskrbi, da v kuhinji ni pare, saj ta med kuhanjem ostane v aparatu, sprosti pa se po koncu kuhanja v zgolj treh minutah. Vse, kar je treba storiti, je, da odprete kuhinjsko okno ali vključite kuhinjsko napo. Izjemna prednost kuhalnika je, da med pripravo v kuhinji ne nastajajo neprijetne vonjave, poleg tega kuhinja ostane brezhibno čista.

Priprava raznolikih jedi

Najboljši recept za zdravo prehrano je kuhanje raznolikih jedi. Ta raznolikost je bistvena tako za otroke kot za odrasle. Z MultiCookerjem je raznolikost vaše prehrane odvisna le še od vaše ustvarjalnosti. Samodejni programi za različne vrste jedi s predhodno nastavljenim časom in temperaturo delovanja so v pomoč vsakomur, ki uporablja ta aparat. Ne glede na to, ali pripravljate najpreprostejšo ali zelo zapleteno jed, je ta s temi programi gotovo poslastica.