Pečice v obliki obokanih peči

Pečice iz kolekcije Gorenje Classico odlikuje bogat in dinamičen dizajn s pridihom klasike. Mehke linije in oblike prehajajo z vrat v notranjost pečice, oblika reliefa in izreza vrat pa spominja na obliko tradicionalnih obokanih peči. Popoln videz pečice zaokrožajo značilni gumbi in reliefni ročaj v barvi staranega zlata ter klasično oblikovana analogna ura. Pečico odlikujeta napredna tehnologija pečenja HomeMADE in visoka energijska učinkovitost. Dodajte še ščepec svoje strasti in rezultat bodo odlične, sočne in hrustljave jedi.

Kuhališča na plin z litoželeznimi rešetkami

Med kakovostnimi, estetsko oblikovanimi in tehnološko dovršenimi kuhališči boste zlahka izbrali tisto, ki se najbolj sklada z vašimi kuharskimi navadami in pričakovanji, a tudi z vašim pogledom na bivanje. Izbirate lahko med plinskim kuhališčem z originalnimi litoželeznimi rešetkami in lepo oblikovanimi gumbi v slonokoščeni ali mat črni izvedbi. Kuhališče odlikuje diamantna postavitev grelnikov, ki zagotavlja preglednost in udobje pri kuhanju. Izbrano kuhališče lahko imenitno kombinirate z ostalimi aparati iz kolekcije Gorenje Classico.

Steklokeramična kuhališča z nadihom preteklosti

Steklokeramična kuhališča iz kolekcije Gorenje Classico so estetsko oblikovana in tehnološko dovršena. Klasični gumbi za upravljanje in obroba, ki varuje pred prelitjem, so oblikovani s strastjo do brezčasnih umetnostnih slogov preteklih stoletij. Odlikuje jih napredna hi-light tehnologija, ki se prilagaja vašim potrebam in navadam kuhanja. Poleg treh običajnih hi-light grel imajo še grelo z dvojno krožno površino za prilagajanje različno velikim posodam. Navdušujoče gladka površina kuhališča omogoča udobno kuhanje in preprosto vzdrževanje čistoče. To je kuhališče, ob katerem bo vaša domišljija zavrela.

Kuhinjske nape z mehkimi linijami

Napa iz kolekcije Gorenje Classico s svojim minimalističnim videzom prefinjeno zaokroža celoten kuhinjski ambient, mehke linije in zlati detajli pa napo oblikovno povezujejo z drugimi aparati iz kolekcije. Odlikuje jo učinkovito in tiho delovanje. Sodobni trendi združevanja kuhinjskega prostora z dnevno sobo narekujejo tudi nove standarde učinkovitosti nap. Z zmogljivostjo pretoka zraka vsaj 750 kubičnih metrov na uro je optimalno učinkovita pri odstranjevanju vonjav, vlage in maščobnih delcev v prostorih do 35 kvadratnih metrov. Njeni pristni materiali in oblika vas bodo očarali.

Premišljeno oblikovani in tehnološko dovršeni štedilniki

Izbirate lahko med skladno oblikovanimi plinskimi in električnimi štedilniki s high-light tehnologijo širine 50 ali 60 centimetrov. Inovativne tehnološke rešitve, kombinacije različnih kuhališč in učinkovita inovativna tehnologija pečice HomeMADE zagotavljajo vedno odličen kuharski rezultat. Poleg električne je na voljo tudi plinska izvedba pečice. Upravljanje in rokovanje z aparatom je izjemno preprosto, kar vam zagotavljajo premišljeno oblikovani gumbi, analogna ura in prepoznavni ročaj s posebno reliefno obliko, ki nudi prijeten prijem.