Futuristično oblikovan vlažilnik zraka

V zimskem času stanovanjske in poslovne prostore ogrevamo, kar pa močno izsuši zrak. Suh zrak slabo vpliva na naše zdravje, zato se lahko hitro pojavijo suha koža, popokane ustnice, srbeče oči in sluznica, pekoče grlo, utrujenost, glavobol in nizka delovna storilnost. To lahko preprečimo s preprosto napravo, ki je majhna, prenosna, priročna in lepa na pogled – super šik vlažilnik zraka Gorenje H17B.

Novi trendovski Gorenjev vlažilnik zraka poskrbi za dovolj vlage v prostoru in je s svojo trendovsko obliko in barvo – rožnato ali modro, modni dodatek za vaše stanovanje ali pisarno. Z zmogljivostjo 1,7 litra je primeren za prostore v skupni površini 25 do 30 kvadratnih metrov.

vlazilnik_zraka_gorenje.jpg

Aparat za peko kruha samodejno dodaja semena

Si predstavljate, da vas zjutraj namesto glasne budilke prebudi vonj sveže pečenega kruha? In to brez nepotrebnega vstajanja! Gorenjev aparat za peko kruha ima dvanajst prednastavljenih programov za pečenje kruha – navadnega, polnozrnatega, francoskega, sladkega, slanega ali takega, ki ste si ga sami zamislili. Najnovejši model Gorenje BM900ND samodejno dodaja celo semena, odlikuje pa ga tudi elegantno upravljanje na dotik.

Vse, kar morate storiti, je, da vanj vsujete sestavine, izberete ustrezen program in nastavite začetek peke tako, da je kruh pečen natančno takrat, ko to želite. Da boste dan res lahko začeli s kraljevim zajtrkom, lahko zvečer nastavite funkcijo zamika začetka peke (do 13 ur) in aparat bo kruh pripravil ter ga spekel, ko boste spali. Z njim lahko zamesite testo za žemljice, rogljičke in testenine pa tudi skuhate marmelado.

aparat_za_peko_kruha_gorenje.jpg

Hitrejši in zmogljivejši palični mešalnik

Novi palični mešalnik Gorenje HB804E z naprednim DC-motorjem je hitrejši in zmogljivejši. Pametni pomočnik v kuhinji, ki poskrbi, da je pasiranje hrane še enostavnejše in želena jed gladko pripravljena v najkrajšem času. Novi DC-motor omogoča učinkovitejše delovanje, odlikuje pa ga tudi daljša življenjska doba, zato ga boste lahko brezskrbno uporabljali leta in leta. Z novim paličnim mešalnikom ste dobro opremljeni za vse kulinarične podvige.

Njegov zaščitni znak je elegantna mešalna noga z dvostranskim rezilom iz nerjavnega jekla, za dodatne učinke pa sta mu dodana še univerzalni sekljalnik s posodo ter metlica za mešanje in stepanje. Vsi nastavki so primerni za čiščenje v pomivalnem stroju in so za večjo preglednost in dostopnost postavljeni na praktični skupni podstavek.

palicni_mesalnik_gorenje_3.jpg

Mešalnik lahko nastavimo na različne hitrosti pasiranja in sekljanja, ima pa tudi turbo gumb za delovanje na najvišji hitrosti. Palični mešalnik Gorenje HB804E je z ergonomsko oblikovanim ročajem, gumbom SoftTouch in dodatnim vrčem s pokrovom (volumen 0,8 litra) za shranjevanje pripravljene hrane izjemno prijazen do uporabnikov.