Občasno si v našem domu zaželimo majhnih sprememb, ki nato mimogrede postanejo velike. Led-trak Extend je ena takšnih, ki nam omogoči, da prostor poljubno poživimo s kar 16 različnimi barvnimi odtenki, vključno z belo.

Poudarek opreme in ustvarjanje vzdušja

Z njim poudarimo kose pohištva ali druge arhitekturne značilnosti prostora, osvetlimo temnejše dele prostorov, popestrimo kotičke sob in poljubno ustvarjamo vzdušje, kjer želimo. Lahko ga namestimo nad kuhinjski pult, za okvir za slike, pod knjižne police, ob stopnišče … Možnosti uporabe so skoraj neomejene.

Led-trak se popolnoma prilagodi potrebam, saj ga lahko na označenih mestih preprosto prirežemo ali združimo do dolžine, ki nam ustreza. Namestitev je enostavna, saj je na hrbtni strani lepljiv. Priključimo ga na napajanje in pripravljen je na takojšnjo uporabo.

Preprosto upravljanje z daljincem

Njegovo upravljanje nam omogoča daljinski upravljalnik, na katerem so gumbi za vklop in izklop, izbiro barvnih odtenkov in njihovo kroženje ter zatemnitev. Omogoča tudi štiri različne namestitve za samodejno spreminjanje barv.

Philipsov petmetrski led-trak Extend je na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips v Ljubljani.