Hiši Modern Grand in Modern Plus sodita v skupino Marlesovih hiš Modern ter predstavljata enostaven, sodoben in funkcionalen dom za družino. Obe hiši sta prav tako del ponudbe Marlesovih 50 hiš na ključ in sta arhitekturno zasnovani tako, da zadovoljita vse zakonitosti pasivne gradnje.

Pasivna ter varčna in okolju prijazna hiša

Pasivna hiša Modern Grand je hiša, ki poudari vaš življenjski stil in vas enostavno navduši. Zasnovana je bila tako, da izpolnjuje vse pogoje za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev, ki jih je tudi prejela iz naslova pasivne gradnje. Hiša Modern Plus pa ima izredno funkcionalno in razgibano razporeditev prostorov, popolnoma prilagojeno potrebam in željam lastnikov. Je okolju prijazna in prava odločitev za tiste, ki si želijo zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Gradbeni materiali delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno bivalno klimo, hkrati pa so okolju prijazni. Premišljena raba energije namreč ne vpliva samo na družinski proračun, temveč na celotno gospodarstvo in okolje.

Nepovratna finančna sredstva Eko sklada

Tudi letos so vam na voljo omejena sredstva Eko sklada za gradnjo ali nakup pasivne hiše. Marlesovi strokovnjaki vam bodo pomagali pri pridobivanju teh sredstev ter vam svetovali, kako najhitreje do izpolnitve pogojev Eko sklada. Sredstva so letos omejena, zato je pri sprejemanju odločitve o nakupu novega doma potrebno pohiteti.

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma

Na dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marlesov Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marlesov Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš.

Ugodno stanovanjsko posojilo

Navzoči bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše. Ker se zavedamo, da je dandanes odločitev za nakup lastnega doma nemalokrat pogojena prav s pridobitvijo finančnih sredstev, vam kot edini v Sloveniji nudimo subvencioniranje obrestne mere pri najemu stanovanjskega kredita, banke Sparkasse. Tako boste ob nakupu hiše v vrednosti 100.000 evrov privarčevali 3000 evrov.

Oglejte si tudi naše pomladne ugodnosti

Letošnjo pomlad vam predstavljamo našo celovito ponudbo 50 hiš na ključ s poudarkom na sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov. Vsaka hiša je na svoj način edinstvena, s sodobnim dizajnom in vrhunskimi materiali. Objekti pa so zasnovani in zgrajeni tako, da ustrežejo različnim željam, potrebam in vizijam naših strank.

- V času spomladanskih ugodnosti vam vseh 50 hiš na ključ nudimo za isto ceno v certificiranem pasivnem konstrukcijskem sistemu.

- Na dnevu odprtih vrat boste seznanjenje tudi s pomladanskimi ugodnostmi, ki smo jih pripravili za vse individualne objekte.

Kako naj se prijavim na ogled?

Da boste zares prejeli vsa odgovora na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, in ker sta obe hiši že vseljeni, vas prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 4 500 ali po elektronski pošti info@marles.com najkasneje do petka, 11. aprila, do 15. ure.

Za vse generacije, s tradicijo in kakovostjo – izberite Marles.