Ogledali si boste lahko dve Marlesovi hiši, nizkoenergijsko in ekohišo Allegro. Marlesovi strokovnjaki vam bodo na voljo za informacije o programih gradnje pasivnih, eko- in visoko učinkovitih nizkoenergijskih hiš. Navzoči bodo tudi strokovnjaki Banke Sparkasse, ki vam bodo svetovali o možnostih ugodnega financiranja, torej o tem, kako do subvencije ob nakupu Marlesove pasivne ali nizkoenergijske hiše.

Energijska varčnost brez znižanja kakovosti bivanja

Za lastnike Marlesove hiše varčevanje z energijo ne pomeni znižanja življenjskega standarda, manjšega ugodja ter dodatnih nepotrebnih stroškov. Nasprotno! Živeti v hiši Marles pomeni življenje sodobnega ozaveščenega človeka, ki se zaveda pomena energije in njenega vpliva na okolje.
Ker je upoštevanje želja in potreb bodočih ponosnih lastnikov Marles hiš na prvem mestu, je pristop individualen. Marles skupaj z naročniki ustvarja domove po zamisli strank, ki temeljijo na vrhunski Marlesovi tehnologiji.

Tudi tipske zasnove hiš se prilagajajo glede na potrebe, stil ter okolje. V svoji razvojni usmeritvi sledijo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnim prostorskim ureditvam ter evropskim normam. Z več desetletnimi izkušnjami in z več kot 30.000 zadovoljnimi strankami, se je podjetje Marles izkazalo kot zanesljiv partner.

Do montažne hiše v devetih mesecih

Družba Marles, največji slovenski izdelovalec montažnih objektov, je s svojo 50-letno tradicijo postala sinonim za montažno gradnjo tako družinskih kot individualnih objektov. Gradnja hiše zahteva celovit pristop načrtovanja ter prilagoditve estetskega in funkcionalnega značaja. Postopek gradnje montažne hiše brez pridobivanja dokumentov Marlesovi strokovnjaki strnejo v približno devet mesecev. Podjetje je pridobilo certifikat Passivhaus Instituta za gradnjo pasivnega objekta ter certifikat Minergie (švicarski gradbeni standard za pasivno gradnjo).