Nekakovostno spanje se pokaže na našem zdravju tako, da nam telo posreduje simptomatska sporočila v obliki bolečin, težav, pozneje pa tudi bolezni.

Nepravilen položaj postelje

Nepravilen položaj postelje pogosto povzroča težave, kot so kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost (občutek, kot bi delali vso noč), in okorelost, kar slabi imunski sistem ter dolgoročno omogoča razvoj bolezni. Med spanjem se namreč telo obnavlja in popravlja, če pa je preobremenjeno, proces obnove ne poteka več, zato imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobi dovolj energije in prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje. Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami ter tudi nenadzorovano rastjo nenormalnih, na primer rakavih celic. Dejstvo je, da je današnji tempo življenja vse hitrejši in da zaradi tega živimo v bolj stresnem, tudi klimatsko in elektrosmogno drugačnem okolju kot nekoč, zato ima že vsaka manjša nepravilnost večjo težo.

Katere so težave nepravilnega položaja ležišč?

Pogoste težave nepravilnih položajev ležišč: motnje spanja zlasti med drugo in četrto uro zjutraj, jutranji glavoboli, otroci se obračajo v postelji, prehladi, težave z dihali, občutek stiskanja, alergije, težave z nogami, s sklepi, hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), naraščanje srčnega pulza, depresije, bolečine določene strani telesa, pa tudi rakava obolenja. Sevanja podvodnih tokov, hartmanove mreže, različno vplivajo na človeka, nekatera sevanja vplivajo predvsem na spanje, druge vrste sevanj na žleze in organe. V praksi se skriti vzrok pogosto nahaja prav doma – v spalnici. Med spanjem je v nekaterih primerih naše telo bolj izpostavljeno stalnim sevanjem podvodnih tokov, hartmanove mreže, kozmičnim sevanjem, v določenih situacijah pa tudi sevanjem elektrosmoga. Na delih telesa oziroma organih, kjer poteka sevanje, nastajajo težave in blokade energetskega pretoka, kar pomeni, da organ ne dobi več dovolj energije in začne obolevati. Zanimiva pokazatelja škodljivih sevanj sta maček in pes. Maček se zadržuje na mestih negativnega, pes pa na mestih pozitivnega sevanja.

Prikriti sovražniki zdravja

Sevanja so nevidna, brez vonja, ne da se jih prijeti in so zato prikriti sovražniki zdravja, lahko pa jih merimo s pomočjo instrumentov. Računalnik, televizor, hladilnik in podobne naprave. oddajajo elektromagnetna sevanja in čeprav teh z našimi čutili ne zaznavamo, vemo, da obstajajo. Že znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, ki je pomagal številnim ljudem (ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi zdravljenje raka in levkemije (42-dnevni post) zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj. V svoji bogati praksi je namreč ugotovil, da so bolniki, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih in zemeljskih križih sevanja, kar so predhodno potrdili številni radiestezisti. Prav zato je treba odpraviti vzrok oziroma izvor obolenj, da se ta ne ponovijo oziroma jih sploh ni.

Radiestezija, ki preučuje tovrstna sevanja, je obstajala že v pradavnini. S pridom so jo uporabljali za iskanje vode, izgubljenih ljudi, predmetov, za iskanje zdravih lokacij bivanja itn. Preventivni pregled spalnice je torej zelo pomemben, saj je s strokovnimi meritvami mogoče ugotoviti vrsto in lokacijo sevanja in s tem tudi možne vzroke težav in bolezni ter temu ustrezno izdelati rešitve.

Prikazna shema – stičišče vodnega toka, zemeljskega in kozmičnega sevanja v predelu glave, grla, rame osebe »B«: kombinacija predstavlja težave v grlno-vratnem delu (posledica so glavoboli, težave s ščitnico, levo ramo ter celotno levo stranjo telesa in moteno spanje); oseba »A« je na ugodnem mestu.

Preventivni energetski pregled – slikanje avre (GDV računalniški alternativni energetski pregled organov in žlez tudi v zgodnjem stanju, ko se težave še niso razvile).

www.bioterapevt.com in www.altera.si