Pokažite svoj stil

Vsekakor dekorativne blazine ne smejo biti prevlečene z enako tkanino kot kavč, saj so idealen način, kako poceni, vendar učinkovito pokazati svoj pravi okus in spremeniti videz celotnega prostora. Uskladite lahko celo več blazin različnih barv in vzorcev. Pazite le, da uporabite ujemajoče se odtenke in da jih vsaj do neke mere povežete s prostorom.

pillow_eclectic.jpg

Vnesite v prostor dramatičnost

Z dekorativnimi blazinami lahko eksperimentirate, zato preizkusite tudi močne barve in divje vzorce. Uporabite denimo barve, ki so popolnoma nasprotne barvi kavča, ali pa drzne vzorce, ki se z njim ali prostorom barvno ujemajo.

Upoštevajte, ali je kavč središče prostora

Če želite, da je kavč v določenem prostoru središče pozornosti, ga lahko enostavno spremenite v tako zanimivega z nekaj dekorativnimi blazinami. Če pa je vaš kavč izjemen že sam po sebi, morda raje izberite blazine, ki bodo njegovo lepoto samo poudarile.

mg_5513.jpg

Razstavite svojo ustvarjalnost

Če se v prostem času z veseljem ukvarjate z ročnimi deli, lahko preprosto sami izdelate dekorativne blazine ter tako svoje sposobnosti ponosno postavite na ogled vsem gostom in članom družine.

Menjajte po občutku

Dekorativne blazine niso tako drage, da jih ne bi mogli kupiti več ter jih nato menjati glede na letni čas ali dogodke, ki jih prirejate. Nekaj vpadljiv blazin lahko dejansko v trenutku spremeni videz cele sobe.