Popolna zofa za popoln dekor

Ker predstavlja udobno in sproščujoče mesto za sedenje, je zofa popoln kos pohištva tudi za hodnik, teraso ali sobo, kjer se učimo. Z zofo lahko v prostoru ustvarite posebno atmosfero. Če sta vam všeč narava in barvitost, boste verjetno izbrali zofo pisanih barv ali takšno z rožastim potiskom. Sveži in živahni odtenki vas bodo spomnili na cvetje in drevesa, gozdove, polja in vso lepoto narave. Če v dnevni sobi prevladujejo nevtralni odtenki, lahko barvno shemo poživite z zofo v živih barvah. Ta bo tudi postala osrednja točka interjerja.

roche_bobois_white_walls1.jpg

Če si želite ustvariti prijeten zaseben kotiček, izberite barvito polkrožno zofo. Rdeči odtenki in mehka svetloba bodo zagotovo ustvarili čudovito romantično vzdušje.

roche_bobois_colorful.jpg

Nekateri ljubijo simetrijo in primerna zofa lahko simetričnemu dekorju v dnevni sobi doda piko na i. Za popolno ujemanje pri zofi uporabite enake barvne odtenke, kot so na preprogi.

roche_bobois_dark_1.jpg

Udobje tudi na terasi

Tudi terasa bo postala bolj udobna in prijetna, če na njej naredite prostor za popolno zofo. Tako boste lahko uživali na svežem zraku in udobno nameščeni uživali v božanju toplih sončnih žarkov med srkanjem osvežilnega koktajla.

roche_bobois_dark_3.jpg

Zofe na fotografijah so sicer delo priznanih oblikovalcev, kot so Jean-Paul Gaultier, Missoni, Philippe Bouix, Kenzo in Enmanuel Ungaro. Oblikovali so jih za francosko podjetje Roche Bobois, ki slovi po svojem modernem pohištvu.

V naši fotogaleriji si lahko pogledate še več njihovih čudovitih zof.