"Težko opišem, kako se ob vsem zadovoljstvu in navdušenju ekipe in gledalcev počutim tudi sama," je še zapisala igralka, ki je v filmu zaigrala Švicarko Chantelle.

V vlogi Belforta je zaigral Leonardo DiCaprio, ob njem pa sta med drugim nastopila še Matthew McConaughey in Jonah Hill.

Film, ki ga je Scorsese opisal kot upodobitev bistva ameriškega pohlepa, dekonstrukcijo ameriških sanj, pripoveduje zgodbo o vzponu in padcu borznega posrednika, ki si je v devetdesetih ustvaril finančni imperij. Z načinom življenja, ki ga zaznamuje pohlep in sla po denarju, moči, seksu in drogah, si je Belfort prislužil nadimek Volk z Wall Streeta.

Triurnemu filmu revija Variety napoveduje tudi več nominacij za oskarje, nominiran pa je bil tudi za zlati globus za najboljši muzikal ali komedijo. Nominacijo za globus za glavno vlogo je odnesel tudi DiCaprio.

Časova sicer sodeluje tudi pri nastajajočem filmu Imagine, v katerem bo nastopila kot mlada zaročenka ostarelega rockerja, ki ga igra Al Pacino. V filmu med drugim nastopajo še Jennifer Garner, Michael Caine in Christopher Plummer.

Film Volk z Wall Streeta bodo v Sloveniji predpremierno predvajali 23. decembra v Kinodvoru.