Poleg Stojčkova so se pod drobnogledom italijanskega tožilstva znašli tudi nogometaši Faustino Asprilla, Luigi Apolloni, Lorenzo Minotti, Tomas Brolin, Enrico Chiesa, Dino Baggio, Lilian Thuram, Massimo Crippa, Hernan Crespo in Juan Sebastian Veron, ki so vsi dres Parme nosili med leti 1995 in 2000.

Igralce, med katerimi so številna slovita imena okroglega usnja, italijanske oblasti sumijo, da so sodelovali v nečednih poslih takratnega predsednika kluba Calista Tanzija in njegove desne roke Domenica Barilija.

Pod drobnogledom je še 17 oseb, med njimi tudi nekdanji izvršni direktor Parme Fabrizio Larini, kot tudi nogometaš Fiorentine Carvaglio Amauri, za katerega je Tanzi leta 2000 enemu izmed podjetij za svetovanje plačal 3,5 milijona evrov in ga tako brezplačno odkupil od švicarskega Belinzona.

Kot so še sporočili iz tožilstva, naj bi Tanzi in Barili iz italijanskega koncerna Parmalat, ki je bil lastnik Parme, ukradla 10 milijonov evrov. To naj bi storila z lažnimi reklamami in promoviranjem dogovorov z nogometaši, ki pa v njih niso nikoli sodelovali.

Tanzi je bil zaradi finančnih zlorab že obsojen na 18 let zapora, za zapahi pa je že od decembra 2010.