Na drugem treningu je drugi čas je dosegel Španec Fernando Alonso (Ferrari), tretji pa je bil Britanec Jenson Button (McLaren Mercedes). Svetovni prvak in vodilni v skupnem seštevku Nemec Sebastian Vettel (Red Bull) je bil peti.

Hamilton je bil s časom 1.23,350 za dobri dve desetinki sekunde najhitrejši že na prvem treningu. Drugi je bil aktualni svetovni prvak in vodilni v skupnem seštevku Vettel (Red Bull), tretji čas pa je dosegel Alonso (Ferrari), ki je zaostal slabe tri desetinke.

Na naslednjih treh mestih so se na prvem treningu zvrstili vsi trije "drugi" dirkači najboljših ekip Mark Webber, Jenson Button in Felipe Massa, prvo deseterico pa zaklučujejo Nico Rosberg, Michael Schumacher (oba Mercedes), Sergio Perez (Sauber) in Vittalij Petrov (Renault).

Omenimo še, da je na današnjih prostih treningih v moštvu Renaulta priložnost namesto neprepričljivega Nicka Heidfelda dobil Bruno Senna, nečak pokojne legende Ayrtona Senne. Bruno je zabeležil 15. čas treninga, zaostal je dve sekundi in pol.