Hamiltonu pogodba z moštvom iz Wokinga poteče leta 2013, zato se mnogi že sprašujejo, kje bo Britanec nadaljeval kariero. Mnogi so tako prepričani, da bo svetovni prvak kmalu podpisal za Red Bull, in 15-minutni pogovor, ki ga je imel Hamilton na VN Kanade s šefom ekipe Cristianom Hornerjem, je govorice le še podkrepil.

"Hamilton se je je že v soboto zvečer srečal s Hornerjem v Red Bullovih zasebnih prostorih, kjer sta 15 minut kramljala. Čeprav ni povsem znano, o čem sta se pogovarjala, zagotovo ni šlo le za običajen obisk in beseda je verjetno nanesla tudi na namere, ki jih ima Britanec v prihodnosti,“ je na svoji spletni strani zapisal Autosport.

Podjetje, ki zastopa Hamiltona, XIX Entertainment, se je na govorice hitro odzvalo in zatrdilo, da 26-letni dirkač ne namerava zapustiti angleškega moštva. "Lewis in podjetje, ki ga zastopa, ni imelo nikakršnih pogovorov glede selitve v drugo moštvo. V McLarnu je srečen in še vedno je prepričan, da v letošnjem prvenstvu še ni rekel zadnje besede,“ je govorice demantiral tiskovni predstavnik.