Petra Majdič - 8,5 (5. mesto, 16 nastopajočih): Nogometaši bi dejali, da je pustila srce na igrišču (beri: snegu). V finalu nova sijajna predstava, v polfinalu morda preveč razkazovanja mišic, ko sta dobili krila. Če ne bi bilo kvalifikacij, bi imeli kolajno.

Katja Višnar - 7,5 (5. mesto): Pokazala je tisto, kar ji ni uspelo v klasičnem sprintu. Tako kot je bila Katja trda in zdelana v zadnjem klancu, je bil njen fant Ola Vigen Hattestad v ciljnem sprintu, kjer je ostal brez zlata. Vračata se v Lillehammer, kjer bosta tolažila drug drugega. Izkusila sta, kako nič ne premaga sprinterskega slovesa, ko te v teku dvojic "pribije".

Boštjan Klavžar - 4 (17. mesto, 25 nastopajočih): Tekma, ki spada v osnovnošolsko učilnico smučarskega teka. S Tršanom sta prehitela tiste reprezentance (Velika Britanija, Avstralija, Danska), ki jih morata glede na ugled na lestvicah Fis.

Rok Tršan - 4,5 (17. mesto): Njegov vzornik je Matej Soklič. Ko je "Roxi" v kvalifikacijah tekel svojo prvo predajo, v kateri je Hattestad celo padel, je bil debelo minuto zvezda na TV-ekranu, saj je nekaj časa, ne glede na to, da je eden najmlajših, samozavestno vodil kolono in predal na drugem mestu, nato pa so obema pošle moči.

Nordijska kombinacija: Jelenko zaradi megle ni videl mize

Gašper Berlot - 5 (29. mesto, 59 nastopajočih): Slab skok in dober tek, znova na smučeh Majdičeve. "Nikakor se mi ne poklopi, da bi sestavil oba elementa," je potožil Gašper Berlot.

Marjan Jelenko - 4,5 (39. mesto): Na skakalnici zaradi megle ni dobro videl mize, zato je zgrešil odskok. Tek je opravil brezglavo in plačal davek prehitremu začetku. Njegov vrstnik po letih, 19-letni Nemec Rydzek, s katerim sta se na mladinskem svetovnem prvenstvu letos v Estoniji izmenjala na prvem in drugem mestu, je včeraj osvojil srebrno kolajno. "Ker ima vrhunsko 'mašino' za tek, mu je v 14 dneh uspel prehod od mladinca do člana, mene čaka precej daljša pot," je povedal pogumni fant iz Zreč.

Jože Kamenik - 4 (41. mesto): Na smučeh Vesne Fabjan je za razliko od prve tekme prehitel kar nekaj tekmovalcev, ki so bili po skoku pred njim. Prvi v zgovornosti.

Mitja Oranič - 0: Zaradi bolezni (vnete bezgavke in stiskanje v prsih) je odpovedal nastop v teku, potem ko je bil po skoku 51., in moči hranil za jutrišnjo ekipno tekmo.