Lastnik Pinka naj bi danes policiji dejal, da je njegov glavni osumljenec svak Zlatko Krmpotić, kateremu je že prepovedal vstop v vsa svoja podjetja. Mitroviću naj bi strup podtaknili v hrano že pred meseci, šlo naj bi za točno odmerjene manjše količine strupa, ki so konec lanskega leta sprožile popoln zlom njegovega organizma. Obstaja tudi možnost, da so mu strup podtaknili v embalažo z vitaminskimi tableti.

"Mislim, da Željko najbolj sumi Krmpotiča, za katerega je slišal, da je takoj po njegovem odhodu v bolnišnico naredil načrte, kako naj razdelijo njegovo imetje, ki pa je veliko, to vsi vejo," je za Press povedal dobro obveščen vir s televizije Pink.

Dodal je še: "V celotno zgodbo sodi tudi dejstvo, da je Krmpotić za direktorja Pinka v Sloveniji postavil Žarka Veličanskega, ki je podjetju hitro naredil izgubo. Mitrović ju je ujel tudi pri nameri, da si prisvojita nekaj milijonov evrov od neke pogodbe, ki sta jo sklenila. Zato Željko misli, da so v celotno zgodbo, povezano z njegovo zastrupitvijo, morda vključeni tudi slovenski kriminalni krogi, ki jim ne odgovarja njegova vse močnejša vloga v tej državi."