Vugrinec je že pred sklepom upravnega odbora izrazil željo, da bi se pogovoril o možnosti prekinitve sodelovanja, saj je prejel ponudbo kluba iz tujine. Odločitev upravnega odbora je nato le pospešila pogovore, tako da sta se Vugrinec in klub danes sporazumno razšla. Vugrinec je za Celje Pivovarno Laško nastopal deset sezon in pol, v tem času pa je dosegel 1465 golov. Poleg tega ga je klub v okviru praznovanja svoje 60. letnice delovanja proglasil za eno izmed legend kluba. Vugrinec je v mestu ob Savinji pustil globok pečat in močno pripomogel k uspehom kluba, poleg je bil tudi ob največjem uspehu kluba - osvojitvi naslova evropskega prvaka leta 2004.

Igralci so se danes še enkrat sestali z vodstvom kluba in se s predsednikom kluba Tonetom Turnškom, predstavnikom generalnega pokrovitelja in predsednikom upravnega odbora Markom Jugovičem ter direktorjem Romanom Pungartnikom pogovorili o ukrepih, ki jih je v zaključku preteklega leta sprejel upravni odbor.

Sestanek je bil v prvi vrsti namenjen pojasnitvi sklepov upravnega odbora in možnostih, ki jih pušča v prihodnje. Rokometaši in vodstvo so pojasnili svoje poglede ter videnje celotne zadeve, vsi skupaj pa so si edini, da je na uspehe ter uresničitev ciljev možno računati le ob enotnosti celotnega kluba, doseči cilje (naslov državnega in pokalnega prvaka Slovenije ter uvrstitev v osmino finala evropske lige prvakov) pa bo vse prej kot lahko.