V Chicagu so Kralji uprizorili največji preobrat v NBA po 27. novembru 1996. Takrat so Utah Jazz kljub zaostanku že s 36 točkami na koncu premagali Denver, Kralji pa so sinoči v vetrovnem mestu zaostajali že za 35 točk, a na koncu slavili zmago. Domači Biki so slabih devet minut pred koncem tretje četrtine vodili z 79:55, dve minuti pozneje pa še s 83:50.

Nato je igra domačih povsem razpadla, na parketu pa so se "razleteli" Kalifornijci. Ključna moža pri preobratu sta bila novinec Tyreke Evans, ki je na koncu dosegel 23 točk, in Ime Udoka, ki je tekmo končal s 17 točkami. "Kaj sploh lahko rečeš po takšni zmagi? Nisem se slišal za kaj takšnega. Trenutno nisem prepričan, da se je to res zgodilo, ampak bilo je pa zabavno," je dejal trener Sacramenta Paul Westphal. Pri poražencih je bil najboljši Luol Deng s 26 točkami.

Če se je Udrih veselil odmevne zmage, pa je Dragić skupaj s soigralci iz Phoenixa moral priznati premoč Clevelandu, enemu glavnih kandidatov za naslov prvaka. Konjeniki so sredi Arizone zagospodarili predvsem v zadnji četrtini, ko sta LeBron James in Mo Williams poskrbela za delni izid 15:0. Na koncu je James zbral 29, Williams pa 24 točk. Za Phoenix, ki je doživel prvi poraz na domačem parketu po 19 zaporednih zmagah, je največ točk dosegel Steve Nash (18). Dragić je v 20 minutah v statistiko vpisal pet točk, dva skoka in štiri podaje.

Na preostalih treh tekmah je Indiana doma izgubila proti Milwaukeeju z 81:84 (Andrew Bogut je za zmagovalce dosegel kar 31 točk in 18 skokov), Orlando je doma ugnal Utah s 104:99 (Dwight Howard je pri moštvu s Floride vpisal 21 točk in med drugim pet blokad), San Antonio Spurs pa so odpravili Los Angeles Clippers s 103:87 (Tony Parker je bil najučinkovitejši z 19 točkami).